Forrige dag Onsdag 13/05 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 14.00 / fri entré

Mojo er stadigvæk lukket.
Regeringens ønske om at åbne landet i flere faser betyder at et nattested som Mojo med begrænset plads, ikke må åbne.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

Just Wednsday
MC Hansen og Esben Just

Just Wednsday
MC Hansen og Esben Just

Kl. 22.00 / fri entré

Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper. Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Der er lagt op til et 2020 med hele 12 særlige koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...? - lad os se hvor det kan bære hen.
Denne onsdag i maj kan man opleve Esben Just sammen med MC Hansen.
MC hansen udgav sidste år et bemærkelsesværdigt album med danske sange om den hjemstavn han har så kær. MC Hansen kan en hel masse americana inspirerede numre som han dels selv har skrevet men også "hugget" fra de kendte. Denne onsdag kommer til at byde på lidt af hvert fra de to artister, MC's numre med Esben og Esbens Numre med MC og en række andres numre i intenst samspil.

Besætning

Esben Just (piano/voc), MC Hansen (gui/voc)