Forrige dag Onsdag 29/05 Næste dag

Billy Cross
" Just me and my guitars"

Billy Cross
'' Just me and my guitars''

Kl. 19.00 / entré 100,-

Til denne koncert kan man reservere plads til 18.15 via mojo@mojo.dk eller købe billet hos ticketmaster
www.ticketmaster.dk/event/MOJ2905?language=da-dk

”JUST ME AND MY GUITARS”
Velkommen til et inspirerende, intimt og musikalsk soloshow, der viser Billys fantastiske evner som guitarist og sanger
Oplev guitar-legenden Billy Cross, som i 2016 rundede de 70, levere et forrygende live-solo-show, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, klichéfri Rock’n’Roll som vor herre skabte den, og ballader så inderlige at selv englene får gåsehud.
Et musikalsk soloshow med anekdoter fra starten af 60'erne i New York, om jamsessions med de, i dag, helt store stjerner, som f.eks. Jimi Hendrix. BC har spillet med: Meatloaf, Link Wray, Robert Gordon, Sha Na Na og Musical HAIR på Broadway.

Og hør om Bob Dylan som blev blæst bagud af Billy Cross i slut 70'erne, og efterfølgende tog Cross med i studiet på 2 plader og på turné verden over. Billy har en sjælden entusiasme for og dyb kulturel forståelse af den amerikanske musiktradition 1927-2016.

Billy har, siden han bosatte sig i DK, været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor navne som Dr. Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger alle har nydt mere end godt af Billys unikke tilgang til musikken.

Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er uforfalsket og smittende, ganske enkelt fordi Billy elsker at optræde for publikum.
– en virkelig spændende aften !! – et stykke kulturhistorie – spørgsmål fra salen til slut er velkomne ! – Kom tæt på kunstneren !

Besætning

Billy Cross - & his guitars.

Website

www.ticketmaster.dk/event/MOJ2905?language=da-dk

Roots Machine

Roots Machine

Kl. 21.30 / fri entré

Den sidste onsdag hver måned mødes musiker-kollektivet Roots Machine på Mojo for at inspirere publikum og hinanden med musik fra især den amerikanske rootsmusik's traditioner som Blues, Country, Soul, Bluesgrass og andet Americana.
Der bliver også plads til egne kompositioner og spændende gæster når minimum tre af artisterne stikker hovedet sammen til en aften på Mojo.

Heidi Lindahl - Guitar/Sang - spiller akustisk selvkomponeret musik tilsat en stemme klar som glas, ind imellem eksploderer glasset.

Nisse Thorbjørn - Guitar/Sang/Mundharpe har turneret i Europa med flere amerikanske blues korifæer og er en af vinderne af "Årets Danske Bluesnavn Prisen" og har for nyligt udgivet album'et "Robert Johnson Was Here!"

Richard Farrell - Guitar/Sang/Piano (IRL) - er Sanger, sangskriver og Soul, Blues og Folk trubadur. Han har for nyligt udgivet album'et "Trainman Blues"

Daniel Haselwanter - Guitar/Sang (AT) er en Akustisk Folk/Pop musiker med masser af originalitet og høj musikalsk kvalitet i eget materiale.