Forrige dag Onsdag 08/05 Næste dag

Let's Grow
Kulturaften

Let's Grow
Kulturaften

Kl. 19.30 / fri entré

KAN DU LI' AT FESTE, KAN DU LI' AT REJSE OG KAN DU LI' MUSIK, SÅ SE MED HER!

Vidste du at EU's tilskudsorganisation, Erasmus+, giver tilskud til, at unge mellem 18-30 år samles rundt omkring i Europa for at skabe kulturforståelse, respekt og personlig udvikling gennem 10 dages ungdomsudvekslinger?
-Vidste du, at ophold, flybilletter samt kost bliver dækket så de fleste får muligheden for at rejse rundt i verden og blive klogere på livet?
- Er du også en af de mange der ikke kendte til denne mulighed, er lidt utryg ved at rejse første gang eller måske bare er nysgerrig og kan li' at feste? Så er du inviteret til Københavns første LETS GROW EVENT i forbindelse med European Youthweek!

Onsdag d.8 maj kl 19:30 inviterer vi alle der har lyst til at vide mere om Erasmus+ og de gratis rejsemuligheder for unge i hele Danmark, til musikalsk kulturaften på MOJO I København.
Formand for Copenhagen Vibration, Garan Rasathurai og tidligere deltagere vil holde et oplæg og fortælle om deres oplevelser der forhåbentlig inspirere nye rejselystne danskere til at komme ud af deres komfortzoner og blive klogere på nye kulturer, møde nye venner og blive klogere på livet.
Herefter vil der blive opført forum teaterstykke og fra klokken 21:00 har vi fået 5 sprøde musikkunstnere til at optræde og de bringer den københavnske musikvibe frem i løbet af aftenen til 24:00 hvorefter der vil være DJ på til 05:00!

VORES 2019 LINE UP:
NICK JONES
HAUHII
WANTATE + TABITA
DUBELV
FAZLI

Besætning

NICK JONES HAUHII WANTATE + TABITA DUBELV FAZLI

Website

www.facebook.com/copenhagenvibration
https://www.facebook.com/events/648697352242537/