Forrige dag Tirsdag 07/05 Næste dag

Danni Nicholls & Band (UK)

Danni Nicholls & Band (UK)

Kl. 19.00 / entré 100,-

Den britiske sangerinde og sangskriver Danni Nicholls har country, folk og amerikansk rootsmusik i blodet. Et nyt navn med to roste albumudgivelser bag sig, indspillet i Nashville med nogle af countryhovedstadens bedste musikere. Danni Nicholls kommer fra Bedford i England og blev som barn voldsomt forelsket i amerikansk folk, country og rock’n’roll via sin bedstemors pladesamling.
Da hun arvede en guitar, satte det gang i musikken og sangskrivningen, og som 16-årig begyndte Danni Nicholls at optræde på pubber og diverse venues. Via en ven fik hun kontakt til den amerikanske topproducer og musiker Chris Donohue (bl.a. Emmylou Harris, Elvis Costello, Robert Plant). Hun tog til Nashville, og med Chris Donohue som producer gik hun i studiet og indspillede albummet ”A Little Redemption” i 2013.
Med på pladen er blandt andre dobro- og lapsteel-legenden Al Perkins (Dylan, Stones, Stephen Stills m. fl.).
Albummet blev godt modtaget, og efterfølgeren ”Mockingbird Lane” (2015) – også indspillet med Nashvillemusikere og med Donohue som producer – fik endnu flottere ord med på vejen.
Her i 2019 besøger Danni Nicholls Mojo denne tirsdag før vores faste Americana Tuesday - hvilket jo passer helt perfekt.

Besætning

Danni Nichols (gui/voc)

Website

danninicholls.com/

Americana Tuesday med Never Gonna Be Like Sandra og Ashley

Americana Tuesday med Never Gonna Be Like Sandra og Ashley

Kl. 21.30 / fri entré

Så er det tid til byens fedeste Americana-klub - Americana Tuesday er som altid, et brag af en fest, fri entré og fantastiske acts.


FRI ENTRÉ (dørene åbner kl. 20, musik fra kl. 21.30)
VÆRT/BOOKER: Nis Gaarde

Website

www.facebook.com/groups/americanatuesdaysmojo