Forrige dag Fredag 27/10 Næste dag

Baskery (S)
Copenhagen Bluesfestival
Feat. Pappa Baskery
(Sverige)

Baskery (S)
Copenhagen Bluesfestival
Feat. Pappa Baskery

Kl. 19.00 / entré 120,-

Helaftensbillet til 150,- kan reserveres via email mojo@mojo.dk

Tre svenske søstre har taget den hårde musikrute via det mest snuskede lille spillested, hvor der stort set ikke var plads til en scene, til det foreløbige højdepunkt i juni 2012, den store engelske musikfestival Glastonbury.
Oven i købet har de ingen synderlig hjemmebase at bygge på. I Sverige har man slet ikke øje for søstrenes hjemmelavede musik, der falder mellem genrerne. ”Banjo-punk”, ”mad-country” eller ”killbilly” kalder de selv deres musik, og i et ellers tæt program med koncerter i Europa og Nordamerika er det kun blevet til to mindre koncerter på hjemlig grund i de seneste seks måneder. »Det er ikke Sverige, som vi skal bygge på. England er vigtig, for det er den musikalske dør til resten af Europa,« fortæller søstrene fra trioen Baskery.

Denne fredag aften i oktober spiller de under bluesfestivalen på Mojo.
Og som noget helt særligt er det søstrenes far der åbner ballet.

- Tjek dem ud de bliver snart for store til Mojo.

Website

https://www.youtube.com/watch?v=JbQtN_P3xU8

Chris Grey & the BlueSpand
Copenhagen Bluesfestival

Chris Grey & the BlueSpand
Copenhagen Bluesfestival

Kl. 22.00 / entré 70,-

Trioen Chris Grey & The BlueSpand er for alvor ved at bide sig fast hos musikelskere med hang til groovy og funky blues. Senest er bandet gået viralt på Facebook med live-videoen ”Grab’emby the elbow”. Langt over en halv million views er det allerede blevet til,og det strømmer til med fans fra ind-og udland.Fusionen af blues, soul, funk, r ́n ́b etc. giver bandet deres sound oget afvekslende udtryk.Det unikke og kreative sammenspil har førttil CD udgivelsen ”Lotta Love”, der allerede har skabt stor opmærksomhedblandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australienmm. Bandet har storlive-erfaring fra både Danmarkog Tyskland, hvor de har flere tournéer bag sig.Sidste år var et af trækplastrene på Eutin BluesfestChris Grey & The BlueSpand.

Besætning

Chris Grey – Lead vokal/guitar Kasper Lauersen – Bas/vokal, Lars Frimodt-Møller trommer/vokal

Website

www.bluespand.dk/bluespand/home.html