Forrige dag Lørdag 18/11 Næste dag

Trouble Cats

Trouble Cats

Kl. 22.00 / entré 120,-

Det er lørdag og der er garvet blues på programmet.
Det koster 120,- Man kan reservere plads ved at skrive til billet@mojo.dk, så skal man være her senest 20.30

Katte har som bekendt mange liv, og det gælder bestemt også blues & rootsrock-bandet Trouble Cats. Hverken corona-pandemiens koncertpause i foråret 2020 eller mundharpespillerens benbrud i sommeren 2021 har sat en stopper for bandet. Alle mand er klar igen og glæder sig til at træde op på scenerne igen.
Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. Trouble Cats blev hurtigt et meget efterspurgt navn og spillede de næste mange år 80-100 koncerter årligt i både ind- og udland og udgav flere album. I dag er Trouble Cats stadig det, de altid har været: Et flittigt turnerende band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock 'n' roll.
Her i 2023 er der masser af liv i de gamle katte, som nu er aktuelle med albummet "Hard Facts & Poetry". Ti originale nye sange alle skrevet af bandet selv. De nye sange bekræfter Trouble Cats' udtryk og måde at arbejde på. Som band har de altid skrevet og udgivet eget materiale. Det har i alle årene været deres kendetegn. 1. april 2023 nedkom de med albummet "Hard Facts & Poetry". Ti spritnye numre, som tager bandet og alle andre med tilbage til det, der startede det hele. Den enkle og appellerende blues med elementer af jumpblues, rootsrock, swing og rock 'n' roll. Og med Trouble Cats' helt eget udtryk og aftryk.
Klip fra anmeldelser af "Hard Facts & Poetry" : Trouble Cats er så gode som nogensinde på Hard Facts & Poetry, en rigtig band-plade, der får det bedste frem i de fire medlemmer og viser deres styrke som enhed. Anbefales! (Bluesnews, DK)
Det er garvet sangskrivning, der afslører både bandets sammenspillethed og kærlighed til rødderne, ikke mindst den blues, der altid har været og sikkert altid vil være kilde og inspiration til rockmusikken. (Capac)
I godt 35 år har Trouble Cats været med på den danske bluesscene. Med originale sange, et tæt sammenspil og en udadvendt liveoptræden er Trouble Cats garant for en publikumsoplevelse i særklasse.

Besætning

Henrik Hansen, mundharpe, vokal, Martin Blom Hansen, guitar, vokal, Morten Brauner, bas, kor Henrik Thorsen, trommer.

Website

www.troublecats.dk
www.facebook.com/troublecats.dk