Forrige dag Onsdag 14/06 Næste dag

Hedeboe-Duus-Holberg

Hedeboe-Duus-Holberg

Kl. 22.00 / fri entré

Det er onsdag og se lige hvad der er på programmet, jeg er imponeret.
Hedeboe-Duus-Holberg
De har spillet sammen på kryds og tværs og med alt og alle i de sidste 25 år. Nu samles de - 3 af Danmarks fineste spillemænd i en sublim trio. Med guitaristen og sangeren Rasmus Hedeboe (Lars H.U.G.) i front for en fed rytmegruppe serveres kendte blues, roots, funk & soul klassikere krydret med Rasmus Hedeboes originale sange.
Sange der har rødder tilbage til dengang Rasmus boede i New Orleans & Nashville og turnerede i Alabama, Texas, Florida & Louisiana med bl.a. Theresa Anderson, Willie Green (Neville Brothers) og spillede med George Porter Jr. (The Meters) og Stevie Ray Vaughans legendariske rytmegruppe “Double Trouble”.
Det er 3 musikere, der mødes om kærligheden til musikken og sammen går Back To The Roots. Tilbage til dagene hvor Clapton, Cream, J.J. Cale, Meters, Dr. John, Stevie Ray og Hendrix var faste gæster på stereoanlægget på teenageværelserne og spilleglæden blomstrede sammen med vennerne i øvelokalet.
Bands og artister som Johnny Logan, Lars H.U.G., Rasmus Bjerg, Rugsted & Kreutzfeldt, GasOrleans, WonderBrazz, Rocazino, Burnin Red Ivanhoe, Tamra Rosanes og mange andre har alle haft fornøjelsen af at bliver backet af Rasmus, Esben & Rune. Så glæd jer til en aften i godt og velspillende selskab.

Besætning

Rasmus Hedeboe: Guitar & Vokal Rune Holberg: Bas Esben Duus: Trommer