Forrige dag Onsdag 10/05 Næste dag

Just Wednesday med
Esben Just, Sam Ghezzi og Fabian Vang

Just Wednesday med 
Esben Just, Sam Ghezzi og Fabian Vang

Kl. 22.00 / fri entré

Just Wednesday med Esben Just, Sam Ghezzi og Fabian Vang

“ Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i SP Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2023 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget - Banjopunk.....?
- lad os se hvor det kan bære hen.

De Dansk/Italienske brødre med forskellige mødre (og fædre).
Sax, mundharpe vokal og suit - han er noget af en verdensmand den gode Samuele Ghezzi og sammen med Fabian Vang på guitar bliver det ingen sag at tage den musikalske udfordring op med Esben Just. Det bliver Esbens numre med Sam og Fabian og det Bliver Sam og Fabians numre med Esben og nok også nogle andres numre med dem alle tre.
Musikalsk hurlumhej på den fede måde - og så på en onsdag- Just Wednesday.

Besætning

Esben Just (piano/vokal), Samuele Ghezi (voc/hca/sax), Fabian Vang (gui)