Forrige dag Onsdag 29/03 Næste dag

Peter Nande and Special Guest Rockin Johnny Burgin(USA)

Peter Nande and Special Guest Rockin Johnny Burgin(USA)

Kl. 22.00 / fri entré

Det er onsdag og Peter Nandes hemmelige gæst er intet mindre end Rockin' Johnny Burgin hele vejen fra Chicago, Asmus Jensen og Søren Bøjgård udfylder de sidste pladser, så det bliver et helt band.
Der er fri entré - og mødepligt
Johnny Burgin er en af Chicagos mest etablerede bluesguitarister.
Med en lang historie på Chicagos Bluesscene, hvor han i årevis – med stor succes – spillede hver mandag på The Smoke Daddy, udviklede han sig til en fast sideman for en række Chicago artister som Taildragger og Pinetop Perkins.
Rockin’ Johnny Burgin har udgivet 8 albums i eget navn og har spillet mange gange på Chicago Blues Festival. Han har endvidere ofte “Headlinet” bluesfestivaler i USA og Europa. Han turnerer rundt i hele verden og spiller ca. 250 gigs om året.

Mundharpespilleren sangeren og arrangøren Peter Nande har en lang karriere i dansk Blues, og har optrådt et utal af gange på Mojo i mange forskellige konstellationer bl.a Harp Attack, Nande & the Big Difference, Togo Rhino og Cornread Project. Peter Nande har i mange år haft et fast duomakkerskab med Tim Lothar og han har også gennem årene arrangeret et hav af koncerter og konstellationer som han også selv har spillet med i når det har passet. Blues Jamboree var og er en tilbagevendende begivenhed med 5-6-7-måske 8 af de allerbedste rootsmusikere på den danske scene.
Peter Nande havde også et nært venskab og makkerskab med mundharpeikonet James Harman - sammen har de indspillet og udgivet et par albums i Peter Nande's navn. Big Joe Louis og Samantha Antoinette fra england og Mud Morganfield fra USA har han også optrådt med og til daglig spiller han fast med Big Creek slim som for nogle uger siden atter væltede Mojo.
Denne særlige onsdag sidst i Marts er der besøg fra USA - vil du vide hvem må du møde op og opleve en amerikansk guitarist og sanger, der allerede som 18 årig indtog Mojo med en af sine først bands - siden er han gået solo og optræder under eget navn.
Kom glad - der er fri Entré