Forrige dag Torsdag 02/03 Næste dag

Jim og de lysende såle.
feat. Peter Kopi

Jim og de lysende såle.
feat. Peter Kopi

Kl. 19.00 / entré 50,-

Denne første torsdag i marts åbner Mojo kl. 18
Jim Nydam står midt i det hele når han spiller med sit band.

Jim & De lysende såle feat. Peter KOPI

Kan du lide intens blues, rock, tungere og beskidt rock, lyrik og sang, som i solstrejf stiger melodiøst?

Så får du en underholdende aften med bandet, der er baseret på filosoffen og digteren Jim Nydam Bjerregaards lyriske digte og sange. Indtil videre primært hans seneste udgivelse, digtsamlingen:

MIN HÅND HÆNDER I DINE FINGRE – MIN SJÆL ENDER I ET FORSØG

Genren er blandet alt efter, hvad teksternes stemning er, men mest rocket samt med en sans for både glæde, alvor og humor i vores allesammens eksistentielle temaer, som de gerne vil samle os om!

Bandet er stadig nyere, men har allerede spillet på f.eks. Mojo, Frederikssund Festival, Basement og Bellascenen til Bogforum 2022 samt skal til sommer bl.a. spille på store Copenhagen Jazz Festival.

Koncerten er opvarmning til deres EP-indspilning ugen efter, og med sig har de en passende overraskelse: Forsangeren i Danmarks største Gasolin’-/Kim Larsen-coverband, Peter Molzen, også kendt som Peter KOPI, hvis karakteristiske vokal og tilstedeværelse vil give aftenen ekstra vinkel.
Så du kan glæde dig til at høre nye versioner af klassikere med Peter som momentant bandmedlem.

Hvis det er noget for dig, kan du snart igen opleve Jim & De lysende såle til et dobbeltarrangement på Mojo d. 1/6 med hele to udgivelser: Bandets EP og Jim Nydam Bjerregaards næste digtsamling. Producer er Sebastian Martin Munk Autzen og forlægger er Nicolae Matei, Eksperimental Forlag.

Besætning

Jim Nydam Bjerregaard (Digter og Stemme + Dionysosskrig) Rasmus Baltser (Troubadour og KLaverbokser med hang til saftig guitarsuppe og sovs) Markus Mohr (Blueskat-prærieguitar, Spillemandsvokal og Kor på ædruer) Søren Lykkeager (Bundslikkende Trommer og Svulstigt kor) Rune Petersen (Butch og Drømmende Bas) + Peter Molzen (Gavflabvokal og Spradebassetilstedeværelse)

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Efter Jim og de lysende såle -koncerten er der Blues Jam

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været dén begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)