Forrige dag Torsdag 23/02 Næste dag

Marathon Monks
Vinter jazz

Marathon Monks
Vinter jazz

Kl. 19.00 / entré 100,-

Det er torsdag det er Vinter Jazz og der er tidlig koncert med ElectroRetroFutureFunk'erne Marathon Monks det koster 100, og man kan reservere en plads ved at skrive til E-mail adressen billet@mojo.dk så skal man være her senest 18.30

Marathon Monks er originalt instrumentalt ElektroRetroFutureFunk musik.
Marathon Monks inviterer publikum ind i et legende og cinematisk univers med masser af improvisation og eksploderende grooves. Med den "supersjældne" konstellation, to bassister og en trommeslager, rammer de alle følelses parametre om det er for det lyttende eller det dansende publikum.

MM udgav i 2022 et digitalt album som kan høres på alle streamingtjenester, og MM har optrådt flere steder i landet bl.a. DR's koncertsal.

Besætning

Fredrik Damsgaard (Höfner-bas) Phong Lê (Höfner-bas/keys) Minh Lê (trommer)

Blues Jam ved Hans Knudsen, Oscar Mukherjee,
Laust Krudtmejer og Carsten Milner.

Blues Jam ved Hans Knudsen, Oscar Mukherjee,
Laust Krudtmejer og Carsten Milner.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads ved at skrive til mailadressen billet@mojo.dk.

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været dén begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)