Forrige dag Lørdag 04/02 Næste dag

The Cornbread Project

The Cornbread Project

Kl. 22.00 / entré 120,-

Hvis jeg nu siger "Harp Attack, Big Creek Slim Band, Blues Jamboree, Nande & The Big Difference," så siger du "ahh Peter Nande" "Yes" og så er det kun den ene halvdel af dette enestående Blues Project - den anden halvdel: Produceren, Trainman Blues, reggaebassisten, blues-jam bassisten, eller især bassisten Laust Krudtmajer Nielsen - meritterne for de 2 mand er mange og de sammenhæng de har optrådt i er endnu flere - og SAMMEN har de skabt det her helt unikke Cornbread bluesproject bygget op over loops, beats skøre ideer og gode sangere, alt sammen med Blues i nævneren.
Denne første lørdag i februar har det 6 mand store orkester fundet deres pladser og er klar til et brag på Mojo.
Tjek dem ud de er på vej i en særdeles spændende retning og hvem ved hvor det ender


The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawampus”. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots. Resultatet er groovy, vellydende og danse-venlig neo-blues.
Projektet/bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en aften på Mojo i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af. Bandet havde deres debut på Blues Alive festivalen i September og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante. http://www.bluesnews.dk/koncertanmeldelse-blues-alive-festival-haandvaerkerforeningen-horsens/

The Cornbread Project er et seks mands band der frontes af de tre sangere Sahra da Silva, Richard Farrell og Peter Nande. På guitar den fantastiske Rune Højmark, samt den erfarene og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer og trommeslageren Marco Diallo.
På Mojo kan du forvente en blues koncert ud over det sædvanlige! Det bliver Cornbreads original numre blandet med klassikere som f.eks. Hookers "Hobo Blues”, Muddy’s “Mannish Blues” og Rollin’ and Tumblin’ der har fået en friskt og frækt twist. Kom glad og hør The Cornbread Project’s debut koncert på Mojo d. 25 oktober - det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.


Besætning

Sahra da Silva - vocal/keys Richard Farrell - vocal/guitar Peter Nande - vocal/harmonica/SPD/percussion Nicklas Kure - guitar Laust Krudtmejer Nielsen - Bass Drums - Marco Diallo