Forrige dag Onsdag 07/09 Næste dag

Just Wednesday med
Esben Just og Danny Linde

Just Wednesday med 
Esben Just og Danny Linde

Kl. 22.00 / fri entré

Just Wednesday med Esben Just og Danny Linde

“ Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2022 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...?
- lad os se hvor det kan bære hen.

Danny Linde er ikke hr. "Hvem-som-helst" på den Danske Bluesscene.
I sin spæde ungdom var han elev af Troels Jensen. En skoling som skabte tætte bånd mellem de to Bluesmænd. Danny er også grundlæggeren af Mojo's Legendariske Blues Jam som han i september 1993 startede med mottoet -"kom og spil - og gå hjem og øv dig" - så blev det til nogle år med Junior'n'Brown og Miss Delta inden Danny mødte Jimmi Colding på selvsamme Jam, og det førte til mange års samarbejde og berømmelse i Zididada.
Her i 2022 er Danny lidt hemmeligt igang med en ny udgave af Troels Jensens gamle band - Delta Blues Band- på den måde er ringen sluttet og bluesen ført videre.
Denne onsdag aften bliver der spillet Danny's numre med Esben og Esbens numre med Danny og andres numre på deres egen måde.

Besætning

Esben Just (piano/vokal)