Forrige dag Lørdag 03/09 Næste dag

Erik Olsens Fest

Erik Olsens Fest

Kl. 15.00 / fri entré

1.9 2021 stoppede Erik Olsen sit virke i Mojo - ca. 37 år blev det til og det skal fejres denne lørdag eftermiddag med reception og musik.
Der vil blive præsenteret en række artister fra den lokale scene.
Bare kom og skål med Erik, det fortjener han sgu !

Big Creek Slim - Band

Big Creek Slim - Band

Kl. 22.00 / entré 120,-

Det er lørdag og det koster 120,-
Man kan reservere en plads ved at skrive til billlet@mojo.dkså skal an være her seenst 20.30, man kan også bare komme forbi og finde en plads.

Big Creek Slim fremstår som lidt af et mysterium. Han taler blues-sproget så flydende og autentisk, at hans opvækst ved danske Ikast virker helt forrykt. Visse musikere er gode til at lade som om, men Big Creek Slim’s blues er så præcis og personlig, at den er hinsides attitude og teknik. Han fremfører både klassikerne fra genren og egne sange med en urkraft, der kan tage pusten fra de fleste.
Big Creek Slim har modtaget en regn af priser - bl.a. prisen som årets danske bluesnavn, tre DMA statuetter for bedste blues album, samt han har vundet ”Danish blues challenge”. Senest blev hans to albums "Migration Blues” og "2020 Blues udnævnt til de to bedste blues albums i 2021 af amerikanske Blues Junction.
Med sig, har han sit band der består af mundharpespilleren Peter Nande, bassisten Jaska Prepula og trommeslageren Mikko Peltola. De vil spille numre fra Creek's store bagkatalog samt nogle af de gamle Chicago Blues klassikere. Se mere på

Besætning

Big Creek Slim - Vokal/guitar Peter Nande - Mundharpe Jaska Prepula - Bas Mikko Peltola - Trommer

Website

https://www.straightshooter.dk/big-creek-slim-hyldes-med-arets-album-2021
www.bigcreekslim.dk