Forrige dag Torsdag 11/08 Næste dag

Irish Millie & Murray Shadgett

Irish Millie & Murray Shadgett

Kl. 19.00 / entré 100,-

Det er Torsdag, og der er tidlig koncert med Irish Millie og Murray Shadgett.
Det er en hel særlig Irsk inspireret koncert med et Canadisk Violin-supertalent på 15 år. Der er vel ikke ret meget andet at gøre end at give det en chance.
Det koster 100,-
Duoen far og datter er taget hele vejen fra Canada for at optræde i Danmark.
Det er traditionel Irsk musik spillet af en ung dame med et kæmpe talent stærkt akkompagneret af sin far Murray Shadgett.

Irish Millie husker som tre-årig at have hørt den berømte canadiske violinist Natalie MacMaster. Millie bad sine forældre om en violin og startede med at spille som seks-årig. Hun udgav sin første CD som 13-årig.

Irish Millie blev i september 2021 nomineret til Canadian Folk Music Award 2022 (kategori: Young Performer(s) of the Year). Som den yngste nominerede i kategorien modtog hun ikke prisen – men der er tid endnu de kommende år!
Lige nu fokuserer hun på det omfattende koncert og besøgs-program, som hun er inviteret til i Danmark. Som hun skrev sidste sommer, da hun modtog invitationen: ”Wauw! Jeg har aldrig siddet i en flyver før!”

Besætning

Irish Millie (Violin) Murray Shadgett (Guitar)

Website

https://www.irishmillie.ca/

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.
Feat. Oscar Mukherjee og Simon Ørregaard

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.
Feat. Oscar Mukherjee og Simon Ørregaard

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Blues jam på Mojo er nok den begivenhed der har fundet sted flest gange i de over 30 år stedet har fungeret som bluesscene. Det er siden september 1992 foregået under "ordnede" forhold hver torsdag (med meget få undtagelser) og det er nok den begivenhed vi har savnet mest under de sidste par års nedlukninger.
Heldigvis er det startet med bravour og bassisten Laust Krudtmejer er godt igang med bookingarbejdet omkring hvem der kan og hvornår de kan
- følg med her og se om din yndlingsjam'er dukker op.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas) Oscar Mukherjee (gui/voc), Simon Ørregaard (d)