Forrige dag Lørdag 18/12 Næste dag

Benny Holst Trio
Jule-Matiné

Benny Holst Trio
Jule-Matiné

Kl. 15.00 / entré 70,- FORSALG

Det er lørdag eftermiddag, det koster 70,- og billetterne kan købes ved at skrive til billet@mojo.dk - man kan også kigge forbi på dagen og købe en billet i døren (hvis der er plads)

Benny Holst, en af landets fornemmeste troubadourer fik for 10-15 år siden et fantastisk comeback med denne enestående trio.

Benny Holst har de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums:
”Himlen må vente” og ”Sepiadage”. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Med mere end 40 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist udgav Benny Holst i 2008 albummet 'Sepiadage', som han modtog en pris for som Årets Sangskriver ved DMA Folk 2009. Comeback-albummet ”Himlen må vente” fik to priser i 2005: Årets Danske Album og Årets Visealbum.
Når Benny går på scenen med sin trio, er han fulgt af Martin Andersen på violin og Jacob Rathje på guitar og kor.
Martin Andersen:
Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkestret. Pressen skrev bl.a.:"...i dag er han vokset til en gudbenådet solist" og "Martin Andersen…jamen, sikke en personlighed. Manden er nærmest ét med sin violin, som han stryger, filer og knipser på i forrygende tempo. Med det smarte pedalsystem ved Martins fødder, formår han at finde netop den lyd der gør sangens stemning allermest intens. Fingrenes dans på violinstrengene, de fejende flotte strøg med buen, de lukkede øjne og den elastiske krop, får os
til at tænke på ham som et musikalsk geni."

Jacob Rathje er guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil. Han har desuden været frontmand i bandet THE YOUNG COMETS.
Pressen skrev bl.a.: "Jacob Rathje leverer flotte guitarsoloer, krydret med diverse slide-improvisationer. Det er tydeligt at han har et samlende overblik og han matcher de to andre perfekt"

Besætning

Benny Holst (guitar/vokal), Jacob Rathje (guitar/vokal) og Martin Andersen (violin)

Website

www.bennyholst.dk

Dale Smith Blues Band

Dale Smith Blues Band

Kl. 22.00 / entré 120,-

Dale Smith er en sand og levende legende på den Danske Bluesscene. Med et sprudlende og soulet repertoire flår han publikum ud på gulvet.
Sammen med sit band er der dømt party fra første tone.
Dale Smith Bluesband har i mere end 20 år givet den gas på diverse livescener i Danmark og i udlandet. I sommeren 2012 var bandet en af hovedattraktionerne på den svenske Roots & Blues festival i Mönsterås. Under sikker ledelse af den amerikanskfødte sanger og bluesmand Dale Smith, sætter det rutinerede band altid gang i publikum med deres eget groovy opkog af blues, funk og rock. På det seneste er bandet blevet udvidet med orgel – resultatet er endnu mere sved på dansegulvet!


Besætning

Dale Smith: (vokal), Mads Koppel (saxofon), Søren Rud (guitar), Eva Skipper (bas) og Niclas Campagnol (trommer)