Forrige dag Lørdag 11/12 Næste dag

MARGRETE GRARUP & MICHAEL SUNDING
BLUESMATINÉ

MARGRETE GRARUP & MICHAEL SUNDING
BLUESMATINÉ

Kl. 15.00 / entré 30,-

Her er en duo, der i dén grad går direkte til kernen af musikken!

Blues, jazz, gospel & soul, andres og egne sange, formidlet ærligt og hudløst 100 % i nuet.
Michael Sundings klaver lægger stemningen og et storswingende groove, Margrete Grarups imponerende vokal fortæller historien, backet af Sundings stemme, der også tager sin egne veje en gang i mellem.
Det er dragende, inddragende, og man må som publikum bare lade sig rive med på duo’ens musikalske rejse og nyde oplevelserne undervejs!

Margrete Grarup har gennem de sidste 25 år sunget blues, jazz og gospel i et utal af sammenhænge, og er beundret for et både kraftfuldt og nuanceret udtryk, der aldrig er postuleret men kommer direkte fra hjertet.
Når hun ikke er afsted på landevejene i ind-og–udland og synge koncerter sammen med ex. Mads Vinding, Carsten Dahl, Mahalia Jackson Project eller Grarup Allstars, underviser hun i sang på Det Jyske Musikkonservatorium.
Nomineret til en Danish Music Award i kategorien årets vokaludgivelse med cd‐en ´Walk with me` samt nomineret til den Nordjyske Kulturpris 2016.

Michael Sunding er en udadvendt, legesyg og intens musiker med et uimodståeligt groove. Pianist, sanger, sangskriver/komponist, orgel-/keyboardspiller og kapelmester med et utal af koncerter og turnéer i ind- og udland gennem 30 år, bla. med Etta Cameron, Dr. Hook, Kenn Lending Blues Band, Billy Cross band, som teaterkapelmester, studiemusiker, med musikalske workshops og egne solo- og bandprojekter. Har desuden været lærer i 20 år på Rytmisk Musikkonservatorium i København.
Turnerer bl.a. sammen med Mads Vinding i halen på udgivelsen ”Michael Sunding, the melodies of Carl Nielsen”, der ex. bliver kaldt ”"Finurlig duokunst af unikt tilsnit" i en femstjernet Berlingske-anmeldelse og"Et seriøst dansk svar på Johanssons legendariske album Jazz på svenska" i GAFFA.

Bestil billet via billet@mojo.dk - eller tag chancen og duk op. Vi åbner kl.14.00

The Blues Overdrive

The Blues Overdrive

Kl. 20.00 / entré 100,-

BEMÆRK NYE TIDSPUNKTER PGA CORONARESTRIKTIONERNE
Mojo åbner kl. 18.00 Musik kl. 20.00 - Mojo lukker kl. 24
Kan du være her kl. 19.00 kan du reservere en plads via billet@mojo.dk.


Intet er "normalt", men vi skal sgi da have en præ-jul-koncert med The Blues Overdrive!
Mojo åbner dørene til denne koncert kl. 18.00 musikken spiller kl. 20 og Mojo lukker kl. 24.00 - Så hør noget blues og drik dig i hegnet.

Musikken starter kl. 20.00 og spiller 3 x 45 minutter - det er sgu da en god måde at drikke jul på - og så tilmed Party orkesteret the Bluesoverdrive på scenen.

Man kan reservere plads til kl. 19.00 via mailen billet@mojo.dk

The Blues Overdrive's seneste album Clinch! blev fornyligt kåret til 'Album of the Year' da prisvinderne til European Blues Awards blev annonceret under London BluesFest i O2 Arena.
Bandet spiller musik der får fortid til at lyde af fremtid og viser hvordan bluesmusik kan spilles i en spændende moderne form. Der blandes stilsikkert elementer fra klassisk Chicago blues til tranceagtige og hypnotiserende delta grooves på en ny måde men stadig uden at komme for langt væk fra kilden.

Med pladen har bandet fået radio-airplay over det meste af verden og har været 'ugens album' både i britisk og australsk radio. Dertil kommer et overvældende antal af flotte anmeldelser.Deriblandt fem stjerner i Europas førende bluesmagasin Bluesnews med ordene “Der er kort og godt en originalitet og et melodisk drev i dette band som det er let at blive besat af.“

Deres debut 2012 gav dem et internationalt gennembrud og i 2013 modtog de prisen som 'Årets Debut Album' af det anerkendte tyske musikmagasin Wasser Prawda og tilbage i 2003 slog The Blues Overdrive sit navn fast på den danske bluesscene ved at vinde den prestigefyldte jubilæumskonkurrence på det skandinaviske bluesmekka, Mojo Blues Bar i København.

På scenen udviser bandet et højt internationalt niveau. Guitaristerne Andreas Andersen og Martin Olsen har et nærmest telepatisk sammenspil. Godt hjulpet på vej af den ekstraordinære backing fra den texansk funderede bassist Brother Birck og den svenske janitshar Louisian Boltner. Bandet balancerer hele tiden på en knivsæg – der hvor både musikere og publikum skal være på tæerne og der hvor det næste moment er spændende!

De seneste år har orkestret været et af landets mest efterspurgte i genren med over 100 koncerter i ind og udland. Deriblandt tæller Skanderborg Festival, Copenhagen. Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival og flere store internationale festivaler og turneer i blandt andet Tyskland, Norge, Sverige, Polen og England.

Med et underholdende show og et alsidigt repertoire er der noget for enhver musikelsker. Kort sagt er det en af de koncerter man ikke må gå glip af!

Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev:
'Internationalt format på danske bluesdrenges toer. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard på en plade hvor bandet hverken agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt – lyt selv.'

NB!Stående gæster skal bære maske, og alle gæster (både siddende og stående) skal fremvise gyldigt coronapas ved ankomsten.

Besætning

Martin Olsen (vocal/guitar) Andreas Andersen (single guitar) Louisian Boltner (trommer) Thor Boding (bass)

Website

www.bluesoverdrive.dk