Forrige dag Lørdag 25/09 Næste dag

Bluesmatiné med
Jes Holtsø og Chris Copen

Bluesmatiné med
Jes Holtsø og Chris Copen

Kl. 15.00 / entré 40,-

Denne lørdags Bluesmatiné er et spændende samarbejde mellem Chris Copen og alletiders Jes Holtsø. Chris Copen er en af landets unge fremadstormende New Orleans pianister. Historien om Jes Holtsø kan man læse i linkene herunder.
Det musikalske møde kan man opleve her på Mojo live lørdag kl.15.00
- Mojo åbner kl. 14 billet@mojo.dk
Billedet er taget af Frank Nielsen- Blues News

Website

https://da.wikipedia.org/wiki/Jes_Holts%C3%B8
www.bluesnews.dk/nyt-paa-vej-fra-holtsoe-wittrock
https://www.facebook.com/people/Holts%C3%B8-Wittrock/100063443036184/

HIGHER GROUND
Lending/Sunding

HIGHER GROUND
Lending/Sunding

Kl. 21.00 / entré 120,-

Mojo åbner kl. 19 Musik Kl. 21.00 / entré 120,- Hvis du kan være her senest 20.00 kan du reservere en plads ved at sende en mail til billet@mojo.dk

Den her udgave - den er der smæk på.
Når man begynder at tage ned fra hylderne med yndligsnumre og tilsætter dem kærlighed og spilleglæde - så får man Higher Ground - og det er lige det Kenn Lending og Michael Sunding har fundet ind til i den her konstellation.

Siden 2012 har organisten og sangeren Michael Sunding været en fast del af Kenn Lending Blues Band. I den tid der er gået fra de første koncerter sammen med Kenn, har Michael personligt været i en rivende udvikling. Fra at være en fantastisk opmærksom, lyttende og medlevende “sideman”, i mange sammenhæng, med bl.a. Doctor Hook, Etta Cameron, Billy Cross og mange flere, til også at være en elsket og personlig solist, med prisbelønnede projekter, som f.eks hans “jazzy” udgave af Carl Nielsens musik, i samarbejde med bassisten Mads Vinding - og senest hans nyfortolkning af musikken til PH’s tekster, sammen med sangeren Margrete Grarup.

Men også I Kenn Lending Blues Band - Kenn’s musikalske legeplads i snart 40 år, skabt til at udforske den “sorte” musiks mange facetter, sammen med musikere med den brede horisont - har Michael frit kunne dyrke og udvikle sit musikalske udtryk, både som organist og sanger. I dag kommer publikum således, ligeså meget for at høre Michaels soul’ede stemme og brusende gospel orgel, når han fortolker forbilleder som, Ray Charles, Bill Withers og Stevie Wonder, samt giver eksempler på egne sange - som for at opleve Kenn’s legendariske funky urban blues og hans virtuose guitar soloer.

Den mest logiske konsekvens af denne udvikling i deres samarbejde, har for Kenn og Michael været, at starte et nyt koncept, hvor deres dynamiske kemi på scenen, får lov at udfolde sig fuldt ud. Et koncept som både kan være en duo på de små hyggelige steder, samt et fuldt band til større koncerter og alle slags fester, hvor repertoiret er sat sammen både af egne numre og personlige fortolkninger af sange fra den afroamerikanske kulturskat, som er deres fælles reference. En favnfuld sange og rytmiske instrumentalnumre, hvor livsglæden, optimismen og feststemningen er i fokus. Lending & Sunding er med andre ord, en totaloplevelse, hvor engagerede og virtuose musikere med sjælen på rette sted, uden besvær bevæger sig rundt i genrer som Soul, Funk, Gospel, Latin og Rhythm & Blues.

Besætning

Kenn Lending (gui/voc), Michael Sunding (keys/voc), Rune Holberg (bas), Carsten Milner (trommer)