Forrige dag Lørdag 12/12 Næste dag

Alt Aflyst

Alt Aflyst

Kl. 14.00

PGA regeringens seneste påbud er Mojo lukket indtil 4.1 2021
Alle koncerter er aflyst - vi arbejder på at finde nye datoer.

Blues Matiné med
Esben Just, Torsten Lefmann og Ayi Solomon

Blues Matiné med 
Esben Just, Torsten Lefmann og Ayi Solomon

Kl. 15.00 / entré 50,- FORSALG

Vores nye Matiné tiltag. - denne lørdag med Esben Just, Torsten Lefmann og Ayi Solomon
Mojo åbner kl. 14 Musik kl. 15 - kl. 18.00 åbnes der for kl. 19 koncerten.
Projektet er døbt Blues Matiné - men i virkeligheden er det et længe ventet ønske om tidligere koncerter der nu kan indfries med hjælp fra kommunen.
Der er plads til 35 gæster så send en mail til billet@mojo.dk hvis du vil købe en billet.
Esben Just - en af landets førende pianister, Torsten Lefmann sanger og Guitarist i Fistfull of Dollars, Starfish, bongo instituttet og en lang række andre lokale festorkestre. torstenLefmann er fast mand hos Carøe når bl.a. Gasorleans tager rundt i landet. Ayi Solomon fra Ghana er nok landets mest underholdende perkussionist. Sammen er der lagt op til Matiné - altså eftermiddagsmusik af den skønneste slags.
Billetter/pladser kan erhverves via mojo@mojo.dk

HIGHER GROUND
Lending/Sunding
INTIMKONCERT

HIGHER GROUND
Lending/Sunding
INTIMKONCERT

Kl. 19.00 / entré 185,-

Mojo åbner kl. 18 Musik Kl. 19.00 / entré 185,- forsalg - send en mail til billet@mojo.dk
I denne mærkelige tid - ikke et ord om Corona, håndsprit, Covid 19, Afstand, forsamlings-forbud eller karantæne.

Den her udgave - den er der smæk på.
Når man begynder at tage ned fra hylderne med yndligsnumre og tilsætter dem kærlighed og spilleglæde - så får man Higher Ground - og det er lige det Kenn Lending og Michael Sunding har fundet ind til i den her konstellation.

Siden 2012 har organisten og sangeren Michael Sunding været en fast del af Kenn Lending Blues Band. I den tid der er gået fra de første koncerter sammen med Kenn, har Michael personligt været i en rivende udvikling. Fra at være en fantastisk opmærksom, lyttende og medlevende “sideman”, i mange sammenhæng, med bl.a. Doctor Hook, Etta Cameron, Billy Cross og mange flere, til også at være en elsket og personlig solist, med prisbelønnede projekter, som f.eks hans “jazzy” udgave af Carl Nielsens musik, i samarbejde med bassisten Mads Vinding - og senest hans nyfortolkning af musikken til PH’s tekster, sammen med sangeren Margrete Grarup.

Men også I Kenn Lending Blues Band - Kenn’s musikalske legeplads i snart 40 år, skabt til at udforske den “sorte” musiks mange facetter, sammen med musikere med den brede horisont - har Michael frit kunne dyrke og udvikle sit musikalske udtryk, både som organist og sanger. I dag kommer publikum således, ligeså meget for at høre Michaels soul’ede stemme og brusende gospel orgel, når han fortolker forbilleder som, Ray Charles, Bill Withers og Stevie Wonder, samt giver eksempler på egne sange - som for at opleve Kenn’s legendariske funky urban blues og hans virtuose guitar soloer.

Den mest logiske konsekvens af denne udvikling i deres samarbejde, har for Kenn og Michael været, at starte et nyt koncept, hvor deres dynamiske kemi på scenen, får lov at udfolde sig fuldt ud. Et koncept som både kan være en duo på de små hyggelige steder, samt et fuldt band til større koncerter og alle slags fester, hvor repertoiret er sat sammen både af egne numre og personlige fortolkninger af sange fra den afroamerikanske kulturskat, som er deres fælles reference. En favnfuld sange og rytmiske instrumentalnumre, hvor livsglæden, optimismen og feststemningen er i fokus. Lending & Sunding er med andre ord, en totaloplevelse, hvor engagerede og virtuose musikere med sjælen på rette sted, uden besvær bevæger sig rundt i genrer som Soul, Funk, Gospel, Latin og Rhythm & Blues.

Besætning

Kenn Lending (gui/voc),, Michael Sunding (keys/voc), Dan Andersen (bas), Esben Duus (d)