Forrige dag Lørdag 05/12 Næste dag

Blues Matiné med
Sahra da Silva
Kasper Lefty Vegeberg og Chris Copen

Blues Matiné med
Sahra da Silva 
Kasper Lefty Vegeberg og Chris Copen

Kl. 15.00 / entré 50,-

Vores nye lørdagsprojekt Blues Matiné - denne søndag med Sahra da Silva i front stærkt backet af Chris Copen på klaver og Kasper Lefty Vegeberg på guitar.
Mojo åbner kl. 14 Musik kl. 15
Projektet er døbt Blues Matiné - men i virkeligheden er det et længe ventet ønske om tidligere koncerter der nu kan indfries med hjælp fra kommunen.
Sahra da Silva har denne eftermiddag slået pjalterne sammen med to forrygende musikere, Kasper Lefty på gitar som flere gange har optrådt på Mojo med Bla Samantha Antoinette og Big Creek Slim. Chris Copen en fremadstormende New Orleans -inspireret pianist og sanger. Sammen bliver det en fryd for ørerne.
Billeter/pladser billet@mojo.dk

Besætning

Sahra da Silva (voc), Kasper Lefty Vegeberg (gui), og Chris Copen (keys/voc)

Intimkoncert med
Bottle Trouble

Intimkoncert med 
Bottle Trouble

Kl. 19.00 / entré 165,-

Mojo åbner kl. 18 - Musik kl.19 - Mojo Lukker kl. 22
I disse mærkelige tider holder vi fanen højt med god musik for et begrænset siddende publikum.
Mojo Har pga. Covid19 restriktionerne plads til 32 gæster, så det er først til mølle hvis man vil sikre sig en plads. Send en mail til billet@mojo.dk så får du de nødvendige oplysninger.

Bottle Trouble er historien om 4 drenge der går I skole sammen og finder sammen om musik de kan lide så allerede i 1985 bliver Bottle Trouble til, i en forstad til København. Siden har de spillet landet tyndt og været rundt i det meste af Skandinavien samt en del af Østeuropa.
Bandet har i de mere end 30 år de har eksisteret, meget sigende levet en til tider problematisk tilværelse med et hav af koncerter men også med nedlukning, sygdom og død.

Men lige her og nu er de klar til at tage endnu en tørn i bluesens navn.
Musikken kalder de selv for ”Raw Jumpin’ R&B”, (en uhøjtidelig, simplificeret afart af bluesrock), som består af eget materiale samt en del traditionelle1 Bluesnumre, som har fået et Bottle Trouble’sk præg.
I 2020 er guitaristen Claus "Charlie" Toft trådt ind i orkesteret og sammen med Carsten Anders og Anders er de helt varme.
Derudover har der i perioder medvirket et utal af pianister. Diz Watson, Esben Just, Morten Wittrock er blot få af de navne der har været på gennemtræk hos Bottle Trouble. Denne aften vil pianoet være betjent af Rasmus Grønborg.

Besætning

Carsten Lohman (hcavoc) Anders Koefoed (bas) Anders Krølle (D) Claus Toft (gui) Rasmus Grønborg (keys)