Forrige dag Lørdag 31/10 Næste dag

Bluesmatiné med
Hans Knudsen, Ronni Boysen og Finn Poulsen

Bluesmatiné med 
Hans Knudsen, Ronni Boysen og Finn Poulsen

Kl. 15.00 / entré 40,-

Så er der et nyt Mojo projekt i støbeskeen.
Mojo åbner kl. 14 Musik kl. 15 - kl. 18.00 åbnes der for kl. 19 koncerten.
Projektet er døbt Blues Matiné - men i virkeligheden er det et længe ventet ønske om tidligere koncerter der nu kan indfries med hjælp fra kommunen.
Denne sidste lørdag i Oktober præsenterer vi eftermiddags blues med Hans Knudsen, Ronni Boysen og Finn Poulsen - tre herlige musikere der sammen bliver til en noget usædvanlig konstellation - det bliver blues fra piano skuffen stærkt krydret med mundharpe og guitar. - Der bliver måske også plads til en Finn Poulsen'sk Latin komposition - hvem ved.
Der er ihvertfald lagt op til en herlig lørdag eftermiddag.


Ole Frimer Trio
Intimkoncert

Ole Frimer Trio
Intimkoncert

Kl. 19.00 / entré 165,-

Mojo åbner kl. 18 - Musik kl.19 - Mojo Lukker kl. 22
I disse mærkelige tider holder vi fanen højt med god musik for et begrænset siddende publikum.
Mojo Har pga. Covid19 restriktionerne plads til 32 gæster, så det er først til mølle hvis man vil sikre sig en plads. Send en mail til mojo@mojo.dk så får du de nødvendige oplysninger.

Denne Trio kom til verden, da Ole Frimer slog sine musikalske talenter sammen med bassisten Jesper Bylling og trommeslageren Nils Bo Poulsen. Hvortil de inkarnerede blues-lyttere vil nikke genkendende. Netop trio-formen er velkendt inden for genren: en guitarist og sanger i forgrunden, og bag ham et par arbejdsmænd på bas og trommer. I dag er det Claus Daugaard der styrer trommerne og det er stadig noget af det fedeste trioblues man kan høre i Danmark.
"Blues with a twist"

Besætning

Ole Frimer (guitar/vokal), Jesper Bylling (bas) og Claus Daugaard (trommer)

Website

www.frimertrio.dk