Forrige dag Fredag 21/08 Næste dag

Wild Wax Five
Intimkoncert

Wild Wax Five
Intimkoncert

Kl. 20.00 / entré 210,- FORSALG

INTIMKONCERT med Wild Wax Five, entré 210 kr
Billetter kun i forsalg via mail: mojo@mojo.dk

Wild Wax Five er nok det eneste band af sin slags i Danmark. Bandet spiller desperat Swing, Western Swing og Rock’n’Roll fra en svunden tid. Vi snakker slut 40’erne og start 50’erne. Ikke så mange af de store berømte hits, men i højere grad de mindre kendte uslebne perler fra både store og små artister. Grundstammen, Wild Wax Combo, har spillet Ultra Rare Garage Rockabilly i mere end 25 år, og har spillet både Danmark og det store udland tyndt utallige gange. Bandet er kendt for deres eksplosive energi, swingende beat og visuelle udtryk.

I denne udgave bliver de krydret med Trond Clements, saxofon og Frank Rothstein, piano. Trond og Frank har i et par år haft deres egen lille duo kaldet Rothstein/Clements Roots’n’Rumble. Begge musikere har ofte spillet med Wild Wax Combo både hver især og sammen. Så Ladies and Gentlemen: Et nyt band er opstået: WILD WAX FIVE Wild Wax Five spillede blandt andet til sidste års Rømø Motor Festival med stor succes. Bandet holder fast i Wild Wax’ vilde og desperate energi, her blot krydret med sax og piano som giver mulighed for en større spændvidde og et bredere repertoire. Dog stadig med eksplosiv Rock’n’Roll som det ufravigelige udgangspunkt!
Hail Hail Rock’n’Roll, blev der sagt! Pas på derude! Det bliver vildt! Det bliver højt! Det bliver snart! Det bliver live! Det er WILD WAX FIVE!

Billetbestilling via mojo@mojo.dk – sælges efter 'først til mølle'-princippet. Vi har plads til 32 gæster. Instruks om betaling gives i svarmailen fra os – husk at tjekke dit spamfilter. Vi besvarer din mail hurtigst muligt.

Husk, musik skal høres live - når det endeligt er muligt

MOJO åbner kl.19.00 d.21.8.