Forrige dag Lørdag 15/08 Næste dag

J.Tex Duo
Udsolgt

J.Tex Duo
Udsolgt

Kl. 20.00 / entré 120,- FORSALG

Intimkoncert med J-tex duo, entré 120 kr
Nb! Kun adgang med billetter købt i forsalg via mojo@mojo.dk

J.Tex graver helt dybt i den amerikanske musiktradition, og er en af Danmarks absolut stærkeste fortolkere af amerikansk hillbilly-countryblues aka Roots Music !

J.Tex optræder både som soloartist eller som en duo, trio eller kvartet under navnet 'J-Tex and The Volunteers' og består - alt efter antallet af musikere - af sejlere, surfere, forfattere, malere og landmænd, der tager turen til mangen en by, for dér bliver de til musikere, spillende på deres instrumenter og fortællende deres historier i sang.

Disse nomader nyder en dejlig whisky, kaffe, røg, samtale og improviserer på deres instrumenter, mens de mest spiller hjemmelavede sange, Og vi har hyret dem i en duo-version til at spille en intimkoncert denne lørdag aften. Med sig har J-tex sin trofaste makker Frank Borgaard.

Med J-Tex's stilistiske fleksibilitet, swing, rytme og rock med stabile rødder i musikken, tilbydes publikum en ny musikalsk oplevelse. Det er god gammeldags underholdning, men med et twist; en ny vinkel på en gammel ting. Den er komfortabel og velkendt som en gin og tonic, men med et ekstra shot og et højere glas.

Intimkoncert-formatet er nyt for MOJO, og er en måde. hvorpå vi under pandemien kan afholde koncerter på en forsvarlig måde, og respektere de udstukne retningslinjer vedr afstand etc.

Billetbestilling via mojo@mojo.dk – sælges efter 'først til mølle'-princippet. Vi har plads til 32 gæster. Instruks om betaling gives i svarmailen fra os – husk at tjekke dit spamfilter. Vi besvarer din mail hurtigst muligt.

Husk, musik skal høres live - når det endeligt er muligt

MOJO åbner kl.19.00 d.15.8.