Forrige dag Lørdag 18/07 Næste dag

Jarno Varsted og Rune Kjeldsen
Intimkoncert

Jarno Varsted og Rune Kjeldsen
Intimkoncert

Kl. 20.00 / entré 140,- FORSALG

Jarno Varsted og Rune Kjeldsen - Intimkoncert
Kl. 20.00 Mojo åbner kl. 19 - entré 140,- Kun forsalg - send en mail til mojo@mojo.dk
I denne mærkelige tid - ikke et ord om Corona, håndsprit, Covid 19, Afstand, forsamlings-forbud eller karantæne.
Vi glæder os bare over at kunne præsentere nogle lækre Intimkoncerter med nogle af landets fedeste Bluesmusikere. - se bare her den 18. Juli

Den her duo startede engang da to drenge gik i klasse med hinanden. De stak ud og de stak af - rent Musikalsk. Blues Blues Blues og så landede de på Mojo i en gunstig tid hvor de sammen med Jacob Rathje spillede små 200 koncerter som Young Comets - de blev ældre og dygtigere og musikkens verden tog imod dem med åbne arme.
De har haft to vidt forskellige karrierer men er idag med i det der rører sig. Rune Kjeldsen har med sit utrolige talent været med på den danske rockscene i mange år, kira and The Kindred Spirits, Savage Rose, Sort Sol, Steen Jørgensen og CV Jørgensen er blot nogle få af dem der har haft glæde af Rune Kjeldsens guitarspil.
Jarno Varsted har en lovende solo karriere kørende med forskellige projekter, Rumspringa, Straight From the Harp og nu nogle udgivelser med New Songs For Harmonica under eget navn. Ved siden af solo projeketrne har der også været tid til koncerter med Savage Rose, Sandmen og sågar Rollo og King blot for at nævne nogle.
Vi har denne aften at gøre med en særdeles veludviklet, musikalsk og kammeratlig duo at gøre - og jeg glæder mig rigtig meget.