Forrige dag Onsdag 29/04 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 14.00 / fri entré

Mojo er lukket pga den kraftige opfordring fra regeringen.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

Roots Machine

Roots Machine

Kl. 21.30 / fri entré

Den sidste onsdag hver måned mødes musiker-kollektivet Roots Machine på Mojo for at inspirere publikum og hinanden med musik fra især den amerikanske rootsmusik's traditioner som Blues, Country, Soul, Bluesgrass og andet Americana.
Der bliver også plads til egne kompositioner og spændende gæster når minimum tre af artisterne stikker hovedet sammen til en aften på Mojo.

Heidi Lindahl - Guitar/Sang - spiller akustisk selvkomponeret musik tilsat en stemme klar som glas, ind imellem eksploderer glasset.

Nisse Thorbjørn - Guitar/Sang/Mundharpe har turneret i Europa med flere amerikanske blues korifæer og er en af vinderne af "Årets Danske Bluesnavn Prisen" og har for nyligt udgivet album'et "Robert Johnson Was Here!"

Richard Farrell - Guitar/Sang/Piano (IRL) - er Sanger, sangskriver og Soul, Blues og Folk trubadur. Han har for nyligt udgivet album'et "Trainman Blues"

Daniel Haselwanter - Guitar/Sang (AT) er en Akustisk Folk/Pop musiker med masser af originalitet og høj musikalsk kvalitet i eget materiale.
Late Night Jam ved Kirsten Louise

Late Night Jam ved Kirsten Louise

Kl. 01.00 / fri entré

Kirsten Louise holder på de sidste gæster med en gang akustisk late night jam
Kig ind der er lidt godt blandet i percussion kassen.