Forrige dag Fredag 24/04 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 14.00 / fri entré

Mojo er lukket pga den kraftige opfordring fra regeringen.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

Holtsø/Wittrock Band

Holtsø/Wittrock Band

Kl. 22.00 / entré 90,-

Jes Holtsø, måske bedre kendt som Børge fra Olsen Banden var med i talent 09 og det bragte ham i den grad tilbage i rampelyset.
Denne helt særlige lørdag i selskab med John Chipman fra Austin og resten af bandet er der lagt op til Blues, Ballader og lidt mere af den fede blues så der kan danses og synges med.
I midt/slut april udkommer der en ny single med Holtsø/Wittrock feat. Bossy Bo så hvis vi er rigtig heldige er Bossy Bo også med denne aften på Mojo

Holtsø & Wittrock levere et sjældent dansk bud på den ægte vare, når blues er bedst. En musikalsk rapport fra livets blindgyder, om afmagt og uforløste følelser, men også om at kærligheden findes et sted derude.
Jes Holtsø har selv været hele turen igennem fra at være barnestjerne i Olsen Banden-filmene til at blive stofmisbruger – og komme ud af det igen.

Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band og har b.la indspillet med Tamra Rosanes, Rock Nalle, Keld Heick, Mike Tramp, Ester Brohus, Alex Nyborg Madsen, Mek Pek, Amin Jensen & Daimi. Morten Wittrock har desuden indspillet/produceret et utal af cd’er I USA. Morten Wittrock modtog i 2014 prisen: Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame's Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Med flere albums i ryggen leverer orkesteret gyngende soul og sumpet rockblues med Jes Holtsø’s forrygende rå bluesstemme der pisker nærvær, smerte og fandenivoldsk livsglæde ind I sangene.

Besætning

Jes Holtsø (mundharpe/vokal), Morten Wittrock (piano/vokal), Lars Krarup (guitar), Kaspar Lindhardt (bas) og John Chipman (trommer)

Website

www.myspace.com/mortenwittrock