Forrige dag Fredag 17/04 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 20.00 / fri entré

Mojo er lukket pga den kraftige opfordring fra regeringen.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

The Sidetrackers

The Sidetrackers

Kl. 21.30 / entré 80,-

The Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah wah pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer.

Martin Jønsson, orgel og piano, Martin Blom, guitar og vokal, og Svend Eeg, trommer, kender hinanden vældig godt og har tidligere spillet sammen i forskellige sammenhænge. Med Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, southern rock, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, lyriske lækkerier, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne.

På Sidetrackers’ repertoire er sange og instrumentalnumre skrevet af Martin Blom - eksempelvis “Night Wind”, “Time Likes To Slip Away” og “Who’s Behind The Wheel”. Samt udvalgte bluesklassikere, der i Sidetrackers udgaver får en ny sound og stemning. Blandt andre “Rollin’ and Tumblin’”, “Nobody’s Fault But Mine” og “You Don’t Love Me”. Også Dylans “Gotta Serve Somebody” dukker op på sætlisten.

De tre musikere tog fat på det nye samarbejde i december 2018. I foråret 2019 udgiver de et album, og så er de ellers på vej ud for at spille i det ganske land.