Forrige dag Onsdag 18/03 Næste dag

Esben Just og Torsten Lefmann

Esben Just og Torsten Lefmann

Kl. 21.30 / fri entré

Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper. Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Der er lagt op til et 2020 med hele 12 særlige koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...? - lad os se hvor det kan bære hen.
Denne onsdag i Marts måned er det sanger og guitarist Torsten Lefmann fra Fistful of Dollars og Gasorleans (og en hel masse andet) som byder Esben Just op til musikalsk udveksling og ikke mindst samspil - lige netop den her konstellation kan byde på lidt af det hele - Blues, Rock, Country, Dansk, Folk' eller kort sagt bare fed musik på den gode måde.
Der er lagt op til at spille Esbens numre med Torsten og Torstens numre med Esben og andres numre i en Esben/Torsten udgave.
En musikalsk aften der byder på noget af dem begge to og en hel masse af det fede.


Late Night Jam ved Kirsten Louise

Late Night Jam ved Kirsten Louise

Kl. 01.00 / fri entré

Kirsten Louise holder på de sidste gæster med en gang akustisk late night jam
Kig ind der er lidt godt blandet i percussion kassen.