Forrige dag Tirsdag 03/09 Næste dag

Americana Sessions
Med Mukherjee
MC Hansen og Kirsten Louise

Americana Sessions
Med Mukherjee 
MC Hansen og Kirsten Louise

Kl. 21.30 / fri entré

Den første tirsdag i hver måned hedder fremover Americana Sessions
– "same same but different".

Mojo's egen country-dronning Kirsten Louise og The Sentimentals med MC Hansen i spidsen er på skift værter for tirsdagsklubben Americana Sessions.

En aften som inviterer, herboende countryboys and girls og turnerende nordamerikanske sangskrivere indenfor til flerstemmig sang, country-licks og train songs.

Find din slidte Neil Young T-shirt frem, ta’ din veninde med og kom på Mojo.

Mukherjee
- På trods af at navnet kan være lidt svært at sige, så er talentet ikke til at tage fejl af.

Oscar Mukherjee er singer/songwriter med rødder i blues, folk og pop/rock. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil, der både trækker tråde fra John Mayers guitarspil, Ron Sexsmiths vokal, og The War on Drugs’ lyd, samtidig med at han omfavner sit publikum med sin helt egen varme smittende glød!

Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han fandt vej ind i det Københavnske bluesmiljø. Han begyndte som 15 årig at bruge utallige aftener og nattetimer på den legendariske bluesklub Mojo i København. På sine kun 22 år har han allerede været nomineret til en DMA i blues, været en af de udtagede til at besøge House of Songs i Austin, Texas, samt modtaget Femø Jazzfestivals ærespris. I 2017 udgav han sin første EP med Rune Kjeldsen som producer. I efteråret 2018 og igen i sommer 2019 har Oscar Mukherjee været på tour med Poul Krebs, hvor han sammen med Signe Svendsen optrådte som gæst.

Ny EP på vej!
I september udgiver Mukherjee sin nye EP, Sentimental Sleep, produceret af Nikolaj Heyman. På denne udgivelse tages musikken og sangskrivningen i en ny retning – der synges mere tilbagelænet, roligt og modent end tidligere, alt imens de atmosfæriske produktioner fører tankerne hen på nyere indie-kunstnere som The War on Drugs og Julia Jacklin.
Til koncerten på Mojo d. 6/9 vil Oscar Mukherjee, sammen med den alsidige guitarist Jakob Holm præsentere de nye sange i en liveoptræden, der med sikkerhed vil blive husket af publikum. Mon ikke der også vil blive spillet lidt på kryds og tværs med The Sentimentals? Det kan kun blive svedigt.

Lidt historie
Oscar Mukherjee er lidt nørdet i ordets bedste forstand. Oscar troede i mange år, at han skulle være rutsjebaneingeniør og har prøvet overraskende mange af verdens bedste rutsjebaner. Men ligeså passioneret, som han var omkring rutsjebaner, ligeså stor var hans kærlighed til musik og pludselig tog musikken overhånd. En aften i selskab med Oscar Mukherjee byder derfor på musikalitet med høj klasse, en sangskriver hvis stærke vokal og dybe tekster, når langt ud over scenekanten.

Kom og oplev en musiker, der er nærværende, sympatisk og klar med masser af gode historier og sange.