Forrige dag Lørdag 31/08 Næste dag

Blues Cruise med Big Creek Slim og Peder Nande

Blues Cruise med Big Creek Slim og Peder Nande

Kl. 19.00

Billetter købes på Strømas hjemmeside.
I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours også i 2019 på nogle forrygende blues cruises med nogle af landets bedste bluesmusikere.
Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Ved Stranden kl. 19.00
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.com/da-dk/kobenhavn/udflugter/temature/
www.stromma.com/da-dk/kobenhavn/udflugter/temature/blues-cruise/

Dale Smith Blues Band

Dale Smith Blues Band

Kl. 22.00 / entré 120,-

Dale Smith er en sand og levende legende på den Danske Bluesscene. Med et sprudlende og soulet repertoire flår han publikum ud på gulvet.
Sammen med sit band er der dømt party fra første tone.
Dale Smith Bluesband har i mere end 20 år givet den gas på diverse livescener i Danmark og i udlandet. I sommeren 2012 var bandet en af hovedattraktionerne på den svenske Roots & Blues festival i Mönsterås. Under sikker ledelse af den amerikanskfødte sanger og bluesmand Dale Smith, sætter det rutinerede band altid gang i publikum med deres eget groovy opkog af blues, funk og rock. På det seneste er bandet blevet udvidet med orgel – resultatet er endnu mere sved på dansegulvet!


Besætning

Dale Smith: (vokal), Mads Koppel (saxofon), Søren Rud (guitar), Kristoffer Jul Reenberg (orgel), Eva Skipper (bas) og Niclas Campagnol (trommer)