Forrige dag Fredag 30/08 Næste dag

David Kampmann Trio.

David Kampmann Trio.

Kl. 22.00 / entré 80,-

David er kendt fra bl.a. The Deepers og var stiftende medlem af gruppen Baal.
- Nu kører han derudaf med sin egen sprudlende trio, der dyrker energien og poesien fra den tidlige blues, og samtidigt suger saft og kraft fra rock, soul og gospel.

David Kampmann, kendt fra The Deepers og Baal, træder nu helt i front med sin egen trio, sammen med den mangeårige samarbejdspartner, bassist Jimmy Krogsgård og den fantastiske trommeslager Kristian Karottki. Det er en konstellation præget af en fælles kærlighed til trioformatet. Hver tone bæres frem af stor energi og spilleglæde.
Originalmaterialet har den sædvanlige høje kvalitet, og bærer Davids umiskendelige, lyriske stempel af blues og soul med den kraft og poesi, som han altid rækker ud efter. Det er blues, javist, men med en ekstra dybde og meget personlig og poetisk dimension. Samtidigt er energien som altid i højsædet, så der er lagt op til en medrivende aften.

Der er gamle Deepers-kendinge i nye arrangementer, kendte, elskede og klassiske covers, der bliver taget under kærlig behandling og helt nye, originale numre, hvor blues, soul, gospel og rock mødes i en form, der er lige så medrivende, som den er dyb.
- Tænk, Hendrix, Mayer, tidlig Clapton, Billy Gibbons og Albert King - blandt mange andre, men så er retningen afstukket for en sjælfuld, svingende aften med en aftapning af blues, der er helt sin egen.


Besætning

David Kampmann, vokal og guitar Jimmy Krogsgård: Bas og vokal Kristian Karottki: Trommer.

Friday Late Night with
John Paul Rossi (I/Sco)

Friday Late  Night with
John Paul Rossi

Kl. 01.00

Friday Late Night med John Paul Rossi
John Paul Rossi spiller late night for natteravnene der bare ikke kan få nok - han starter så hurtigt som dt kan lade sig gøre efter aftenens orkester. Hæng ud , kig ind, der er også billig fadøl.

John Paul Rossi er født i skotland og vokset op i Italien og spiller amerikansk blues - perfekt til Late Night Blues på Mojo i Danmark.
John Paul Rossi har spillet musik siden de spæde teenage år og har især fokuseret på sangen - guitaren følger fint med og inspirationen er hentet hos de store drenge Dylan, Cohen, John Martyn, Nick Drake, Neil Young, CCR, Clapton, The Stones, Van Morrison, Jeff Buckley og sikkert mange flere.

Website

https://www.facebook.com/John-Paul-Rossi-289204714430750/