Forrige dag Fredag 23/08 Næste dag

Henk’s Hoochie Koo

Henk’s Hoochie Koo

Kl. 22.00 / entré 80,-

Rootsy rock’n soul, rhythm and blues

Nyt liv til gamle sange
Hvis det ikke swinger og er en fed sang, kommer den ikke på repertoiret.
Det er mottoet for Henk’s Hoochie Koo, der præsenterer utraditionelle og overraskende arrangementer af både velkendte klassikere og ukendte perler af en lang række kunstnere, der har sat sig afgørende spor i den moderne musikhistorie – og som man normalt ikke ville høre på samme sætliste, men fremført af Henk’s Hoochie Koo giver det mening:
Joe Cocker, U2, Ray Charles, Duffy, John Mayer, Santana, Credence Clearwater Revival, Propellerheads, Herbie Hancock, Little Feat, B.B. King, Robert Palmer, Tom Waits, Marvin Gaye, Sam and Dave, Spencer Davis Group, John Scofield, Shirley Bassett og mange andre.
Lyder det som en rodebutik? Det er det IKKE!
I hænderne på de fem erfarne og velspillende musikere ryger disse musikalske ingredienser i en stor gryde og ender som en velsmagende mojo af levende, swingende og håndspillet musik, der både kan lyttes og danses til.
Der spilles blueset, rootsy, elegant, tæt, veloplagt og med kant i et grænseland, hvor blues bliver soulet, funk bliver rocket, og jazz bliver rhythm and blues.
I front har Henk’s Hoochie Koo den hollandske sanger Henk Kuipers, der med sin karakteristiske lyse stemme giver nyt liv til de klassiske sange.
På keyboard leverer Stefan Borum både smukke soli og klangflader til lydbilledet, mens guitarist Jørgen Laurvig tørt og virtuost spænder fra jazz til rock. Gryden holdes i konstant kog af den svine-swingende rytmegruppe med amerikanske Jason Bedard på trommer og bassisten Ulrik Sunesen

Friday Late Night med Copenhagen Slim

Friday Late Night  med Copenhagen Slim

Kl. 01.00 / fri entré

Friday Late Night med Copenhagen Slim

Copenhagen Slim spiller late night for natteravnene der bare ikke kan få nok - han starter så hurtigt som det kan lade sig gøre efter aftenens orkester. Hæng ud , kig ind, der er også billig fadøl.

Et soloshow med en blanding af originalitet, spiritualitet & sprit, rootsmusik med dårlig moral, delta blues af den slags din bedstefar ikke måtte sætte på om søndagen, støj og humor.
Fed Vokal, stærk mundharpe og kontrolleret guitar.