Forrige dag Fredag 16/08 Næste dag

Thorbjørn Risager,
Emil Balsgaard, Jarno Varsted og Joachim Svensmark

Thorbjørn Risager,
Emil Balsgaard, Jarno Varsted og Joachim Svensmark

Kl. 22.00 / entré 120,-

Thorbjørn Risager er nok Danmarks største bluessucces i nyere tid.
Hans store 7 mands okester The Black Tornado turnerer verden rundt og indimellem dukker de op på de danske landeveje.

Denne fredag i Januar stiller Thorbjørn Risager op i en lidt mindre konstellation, når han sammen med sin faste makker Emil Balsgaard på klaver, har inviteret spillemanden Jarno Varsted med på mundharpe og guitar - og så lige superkrydderiet - Joachim Svensmark på guitar og kor.
- det bliver da vist ik' skarpere..

Emil Baldsgård er en af landets fornemmeste repræsentanter indenfor boogie-piano stilen og sammen med Risagers konge-vokal og guitar leverer de et uimodståeligt swingende groove når de fortolker gamle blues- og New Orleans klassikere, krydret med et udvalg af Risagers egne soul/blues kompositioner.
Jarno Varsted er en formidabel mundharpespiller som gennem mange år har dyrket dels den lyriske del af mundharpespilet, men også den skæve side af mundharpen har hjemsøgt Jarno Varsteds musikalske ører.
Guitaren har Jarno Varsted også helt styr på og sammen med Emil Balsgaard lægger de lige et lag mere på Risagers fantastiske blues univers.

Gaffa: “Men sandheden er den, at danske Thorbjørn Risager er det tætteste, vi herhjemme kommer en blues singer-songwriter i champions league klassen”

Reserver plads i god tid mojo@mojo.dk

Friday Late Night with
John Paul Rossi (I/Sco)

Friday Late  Night with
John Paul Rossi

Kl. 01.00

Friday Late Night med John Paul Rossi
John Paul Rossi spiller late night for natteravnene der bare ikke kan få nok - han starter så hurtigt som dt kan lade sig gøre efter aftenens orkester. Hæng ud , kig ind, der er også billig fadøl.

John Paul Rossi er født i skotland og vokset op i Italien og spiller amerikansk blues - perfekt til Late Night Blues på Mojo i Danmark.
John Paul Rossi har spillet musik siden de spæde teenage år og har især fokuseret på sangen - guitaren følger fint med og inspirationen er hentet hos de store drenge Dylan, Cohen, John Martyn, Nick Drake, Neil Young, CCR, Clapton, The Stones, Van Morrison, Jeff Buckley og sikkert mange flere.

Website

https://www.facebook.com/John-Paul-Rossi-289204714430750/