Forrige dag Fredag 31/05 Næste dag

The Sidetrackers

The Sidetrackers

Kl. 21.30 / entré 80,-

The Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah wah pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer.

Martin Jønsson, orgel og piano, Martin Blom, guitar og vokal, og Svend Eeg, trommer, kender hinanden vældig godt og har tidligere spillet sammen i forskellige sammenhænge. Med Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, southern rock, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, lyriske lækkerier, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne.

På Sidetrackers’ repertoire er sange og instrumentalnumre skrevet af Martin Blom - eksempelvis “Night Wind”, “Time Likes To Slip Away” og “Who’s Behind The Wheel”. Samt udvalgte bluesklassikere, der i Sidetrackers udgaver får en ny sound og stemning. Blandt andre “Rollin’ and Tumblin’”, “Nobody’s Fault But Mine” og “You Don’t Love Me”. Også Dylans “Gotta Serve Somebody” dukker op på sætlisten.

De tre musikere tog fat på det nye samarbejde i december 2018. I foråret 2019 udgiver de et album, og så er de ellers på vej ud for at spille i det ganske land.

Friday Late Night with
John Paul Rossi (I/Sco)

Friday Late  Night with
John Paul Rossi

Kl. 01.00

Friday Late Night med John Paul Rossi
John Paul Rossi spiller late night for natteravnene der bare ikke kan få nok - han starter så hurtigt som dt kan lade sig gøre efter aftenens orkester. Hæng ud , kig ind, der er også billig fadøl.

John Paul Rossi er født i skotland og vokset op i Italien og spiller amerikansk blues - perfekt til Late Night Blues på Mojo i Danmark.
John Paul Rossi har spillet musik siden de spæde teenage år og har især fokuseret på sangen - guitaren følger fint med og inspirationen er hentet hos de store drenge Dylan, Cohen, John Martyn, Nick Drake, Neil Young, CCR, Clapton, The Stones, Van Morrison, Jeff Buckley og sikkert mange flere.

Website

https://www.facebook.com/John-Paul-Rossi-289204714430750/