Forrige dag Lørdag 25/05 Næste dag

Sahra da Silva Blues Quartet

Sahra da Silva Blues Quartet

Kl. 22.00 / entré 80,-

Københavnske Sahra da Silva, har gennem de sidste 10 år været en etableret del af den danske bluesscene.
Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul.

Hun har udgivet en EP og et album med sit tidligere originale projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul” og i 2010 optrådte de sammen i TV programmet “Talent“.

Et sted i midten af soul, blues og jazz står hun klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag.

I denne konstellation er det Chicago Bluesen der er i højsædet og især musik fra et af 50’ernes famøse pladeselskaber, Chess Records, er repræsenteret med sange indspillet af Etta James, Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon m.fl., Sahra har dertil også en uudtømmelig kærlighed til mindre, almindeligt, kendte Big Maybelle og LaVern Baker.

Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet.
Sahra da Silva skal opleves på slap line, når hun svinger med (blues)kvartetten.

Besætning

Sahra da Silva (voc), Joachim Svensmark (gui), Laust Nielsen (b), Marco Diallo (d)

Website

sahradasilva.com
facebook.com/sahradasilva

OBS KL: 19.00
Blues Cruise med Jes Holtsø og Morten Wittrock

OBS KL: 19.00
Blues Cruise med Jes Holtsø og Morten Wittrock

Kl. 23.59 / entré 160,-

Billetter til dette arrangement købes på www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise

I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours også her i år 2018 på nogle forrygende Blues Cruise med nogle af landets bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

Denne lørdag er det Jes Holtsø og Moten Wittrock der står for musikken.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Ved Stranden
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise/
www.stromma.dk/en/copenhagen/theme-tours/blues-cruise/