Forrige dag Torsdag 16/05 Næste dag

Junior Watson Band w Mitch Kashmar (USA)

Junior Watson Band w Mitch Kashmar

Kl. 19.00 / entré 150,- FORSALG

I samarbjede med Lowtone Music præsenterer Mojo superguitaristen Junior Watson & Mitch Kashmar
Billetter til denne koncert kan også købes hos Ticketmaster.

JUNIOR WATSON
Med næsten 40 års erfaring og med mere end 50 pladeudgivelser i bagagen har Junior Watson opnået nærmest kultstatus. Junior har opnået, hvad alle store musikere gør, nemlig at mixe forskellige stilarter og gøre dem til sin helt egen. Ud over at mestre blues- og swingmusikken giver han et næsten tegneserieagtigt twist til alt, han spiller. Man er aldrig helt sikker på, hvad han finder på... og det ved han i øvrigt heller ikke helt selv, for som han er blevet citeret for at sige, har han det som: "følelsen af at følge et løbsk tog" når han spiller.
Med påvirkninger så forskellige som Robert Jr. Lockwood, Jimmy Rogers, Eddie Taylor, Guitar Slim, Earl Hooker, Tiny Grimes, Oscar Moore, Bill Jennings, Rene Hall og andre, har Junior virkelig har skabt en af de mest unikke og originale guitar stilarter i de seneste mange år.
Sammen med ROD PIAZZA var Junior med til at danne bandet "THE MIGHTY FLYERS", som han var medlem af i 10 år. Han forlod bandet for at følge CANNED HEAT (også i en 10-års periode), hvorefter han turnerede med LYNWOOD SLIM, en L.A.-baseret harmonikaspiller og sanger. Senere spillede han med den multi-vindende grammy modtager, sanger og mundharpespiller JOHN NEMETH.
Han har indspillet og været backup for mange af de helt store indenfor bluesmusikken, så som BIG MAMA THORNTON, GEORGE SMITH, JIMMY ROGERS, LUTHER TUCKER – for blot at nævne nogle få på den lange liste.
Med sin fantastiske guitar og sjældne udstråling er Junior nu så trådt i forgrunden og lever til fulde op til sin kultstatus.

Besætning

Junior Watson (gui/voc) Mitch Kashmar (voc/hca) Bill Stuve (bass) Andrew Guterman (drums)

Website

www.ticketmaster.dk/event/MOJ1605?language=da-dk
www.juniorwatson.com/info
www.last.fm/music/Mitch+Kashmar/+wiki
lowtonemusic.com/artists/junior-watson/