Forrige dag Lørdag 19/01 Næste dag

Thorbjørn Risager,
Emil Balsgaard og Jarno Varsted

Thorbjørn Risager,
Emil Balsgaard og Jarno Varsted

Kl. 22.00 / entré 80,-

Thorbjørn Risager er nok Danmarks største bluessucces i nyere tid.
Hans store 7 mands okester The Black Tornado turnerer verden rundt og indimellem dukker de op på de danske landeveje.

Denne fredag i Januar stiller Thorbjørn Risager op i en lidt mindre konstellation, når han sammen med sin faste makker Emil Balsgaard på klaver, har inviteret spillemanden Jarno Varsted med på mundharpe og guitar.

Emil Baldsgård er en af landets fornemmeste repræsentanter indenfor boogie-piano stilen og sammen med Risagers konge-vokal og guitar leverer de et uimodståeligt swingende groove når de fortolker gamle blues- og New Orleans klassikere, krydret med et udvalg af Risagers egne soul/blues kompositioner.
Jarno Varsted er en formidabel mundharpespiller som gennem mange år har dyrket dels den lyriske del af mundharpespilet, men også den skæve side af mundharpen har hjemsøgt Jarno Varsteds musikalske ører.
Guitaren har Jarno Varsted også helt styr på og sammen med Emil Balsgaard lægger de lige et lag mere på Risagers fantastiske blues univers.

Gaffa: “Men sandheden er den, at danske Thorbjørn Risager er det tætteste, vi herhjemme kommer en blues singer-songwriter i champions league klassen”

Reserver plads i god tid mojo@mojo.dk