Forrige dag Fredag 11/01 Næste dag

Feridah Rose ((Uganda/Ghana/DK))

Feridah Rose

Kl. 22.00 / entré 80,-

Så er der afro soul party på Mojo
Med ørehængende melodier og forførende stemmer er Feridah Rose' musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.
Med base i København og stærke musiktraditioner fra Uganda, har den karismatiske sangerinde fundet form og personligt udtryk til sin musik.
Med sig på scenen har Feridah en række dygtige musikere og backing sangere, der alle er aktive flere steder på den danske musikscene.
Det faste live-band er Jamil Oskarson på bas, Jens Stoklund Jensen ved trommerne, Mads Nørgaard på guitar og Lasse Storgaard på keys.
Hertil kommer det sprudlende energibundt fra Ghana, percussionisten Ayi Solomon, der bl.a. er kendt fra New Jungle Orchestra.
Bandet er et charmerende og smittende bekendtskab, der spiller hyppige soloer og har sat sig for at give publikum en opløftende, musikalsk oplevelse:
“En af de bedste oplevelser jeg har haft med en koncert, var i Nordjylland sidste år. Publikum var fra lokalområdet, men der var også inviteret en gruppe flygtninge fra et nærliggende asylcenter. Koncerten udviklede sig til fællesdans og en helt fantastisk stemning. Lige den aften var der ingen forskel på danskere og asylsøgere, eller band og publikum.
Vi var bare glade for at være sammen og dele oplevelsen. Det er det musik kan gøre,” fortæller Feridah.