Forrige dag Torsdag 15/11 Næste dag

MasterClass med Aske Jacoby
Musikundervisning.dk

MasterClass med Aske Jacoby
Musikundervisning.dk

Kl. 17.30 / entré 299,- FORSALG

I samarbejde med Musikundervisning.dk er der denne torsdag kl. 17.30 MasterClass med Aske Jacoby

https://musikundervisning.dk/Holdundervisning/81I5jhwP4J

Masterclass med Aske Jacoby
Denne masterclass starter med en minikoncert, som følges op med en historie om baggrunden for og tilblivelsen af de opførte sange. Aske tager jeg med ind i sangenes anatomi, både musik og tekst, og undersøger, hvilke teknikker der ligger til grund for sangene.

- Hvordan begynder arbejdet?
- Hvad sker der undervejs?
- Forbilleder?
- Associationsleg med ord og toner?
- Rim eller ej?
- Tempo og toneart?

Musik er meget andet end greb og teknik. Hvad er det, musik kan gøre ved os? Hvordan bruger vi musik? Hvordan påvirker det vores tankegang? Vores helbred, fysisk såvel som mentalt?

Aske fortæller og giver musikalske eksempler undervejs, og alle er til enhver tid velkomne til at stille spørgsmål, så I får en debat om de ovenstående emner.

Denne masterclass er også en slags ”Artist Talk”. I kommer til at høre om Askes personlige erfaringer fra et liv som professionel musiker, i øvelokalet, i studiet og på landevejen rundt om i verden. Om det svære og det lykkelige ved faget.

Masterclassen henvender sig således til alle musikinteresserede, både instrumentalister, sangere, sangskrivere og musikfans. Decideret ”guitarisme” bliver der til gengæld ikke så forfærdeligt meget af, men skulle nogle af deltagerne have guitar-nørde-spørgsmål, er de naturligvis mere end velkomne til at komme med dem!

"Missionen bag Musikundervisning.dk er at give flere mennesker mulighed for at opleve glæden ved at spille og synge."

Blues Jam

Blues Jam

Kl. 22.00

styret af "the Rhythm'n'jam boys" Laust Nielsen og Marco Diallo.

Det er åben scene kom og vær med.