Forrige dag Onsdag 07/11 Næste dag

MojoSpecial med
Flaming Crew,
Peter Bluestime og
John Paul Rossi

MojoSpecial med 
Flaming Crew, 
Peter Bluestime og
John Paul Rossi

Kl. 21.30

Mojo Special er 3 særlige artister med hver deres bud på velskrevet og selvskrevet musik.

Flemming Christensen er en garvet herre, der de seneste år har kastet sig ud i at skrive og spille sine egne sange - hvilket han gør ved særlige lejligheder med sit band The Flaming Crew. Flemming C har en meget lang karriere bag sig som sanger - bla som jamvært på Mojo men også i sine egne orkestre B for Blue, Slipstax, Criminal Mood, Blind Deaf and Dumb og mange flere. Han har også i mange år været konferencier på Roskilde Festivalens orange scene. Når The Flaming Crew åbner ballet d. 7/11 på Mojo, er det med et solidt sammenspillet hold. Trioen har turneret siden efteråret 2017 og spillet mere end 35 koncerter på små og store steder. Musikken er følsom, vild, tilbagelænet og velspillet. Nogle af sangene ligger i elektriske versioner på streamingtjenester, youtube mm, men trioen er i studiet i disse dage og arbejder på en akustisk udgivelse. Gør som alle andre, fald ind og nyd denne fantastiske trio, som kun kan beskrives som, helt sig selv.

Peter Bluestime har også en lang musikalsk historie som en del af den københavnske musikscene siden midten af firserne, kulminerende med tre år i Christianshavns Bluesband '91-'93. Aktiv i et utal af sammenhænge med en blanding af egne kompositioner, traditionel blues og rock.
Inspirationskilderne er John Hiatt, Steve Earle, Tom Waits og JJ Cale. I rocksammenhæng omtalt som en dansk udgave af Paul Rodgers. Denne særlige onsdag stiller han op kun iført guitar og snakketøj ;).

John Paul Rossi er født i skotland og vokset op i Italien og spiller amerikansk blues
- perfekt til blues i Danmark.
John Paul Rossi har spillet musik siden de spæde teenage-år og har især fokuseret på sangen -guitaren følger fint med og inspirationen er hentet hos nogle andre store drenge, Dylan, Cohen, John Martyn, Nick Drake, Neil Young, CCR, Clapton, The Stones, Van Morrison, Jeff Buckley og sikkert mange flere.