Forrige dag Onsdag 31/10 Næste dag

Josh Smith (USA)

Josh Smith (USA)

Kl. 19.00 / entré 150,-

Endnu en gang dukker der pludselig noget af en kapacitet op - på Mojo
Vi har her at gøre med en amerikansk guitarist der i særdeleshed har teknikken i orden - tjek det ud.
Josh Smith har efter syv stærke albumudgivelser, utallige turneer og mange pladesessions, etableret sig som en af verdens bedste blues/soul guitarister. Han er født i Florida og begyndte at spille guitar i en meget ung alder. Stevie Ray Vaughan var hans store forbillede.
Med sine ufattelige guitarfærdighedder har han fået stor opmærksomhed i branchen, hvilket har ført til turneer med forskellige artister som Taylor Hicks, Benny Cassette, Kelly Hunt og ikke mindst den Grammy-vindende artist og producer, Raphael Saadiq.
Joe Bonamassa har fornylig udtalt at "Josh er muligvis er den bedste soul/blues-guitarist der er derude". Det er bare med at glæde sig til en stor koncertoplevelse.
Til efteråret udgiver Josh Smith albummet “Burn to grow”


Besætning

Josh Smith-gitar/voc Iver Olav Erstad/keys Per Øystein Erstad/bass Jon Reidar Furulund/trommer

Website

www.joshsmithguitar.com/bio/

Roots Machine

Roots Machine

Kl. 21.30 / fri entré

Den sidste onsdag hver måned fremover mødes musiker-kollektivet Roots Machine på Mojo for at inspirere publikum og hinanden med musik fra især den amerikanske rootsmusik's traditioner som Blues, Country, Soul, Bluesgrass og andet Americana.
Der bliver også plads til egne kompositioner og spændende gæster når minimum tre af artisterne stikker hovedet sammen til en aften på Mojo.

Heidi Lindahl - Guitar/Sang - spiller akustisk selvkomponeret musik tilsat en stemme klar som glas, ind imellem eksploderer glasset.

Nisse Thorbjørn - Guitar/Sang/Mundharpe har turneret i Europa med flere amerikanske blues korifæer og er en af vinderne af "Årets Danske Bluesnavn Prisen" og har for nyligt udgivet album'et "Robert Johnson Was Here!"

Richard Farrell - Guitar/Sang/Piano (IRL) - er Sanger, sangskriver og Soul, Blues og Folk trubadur. Han har for nyligt udgivet album'et "Trainman Blues"

Daniel Haselwanter - Guitar/Sang (AT) er en Akustisk Folk/Pop musiker med masser af originalitet og høj musikalsk kvalitet i eget materiale.