Forrige dag Tirsdag 25/09 Næste dag

Soulful Tuesday Med Elias Bendix and Band

Soulful Tuesday Med Elias Bendix and Band

Kl. 21.30 / fri entré

Denne tirsdags soulful tuesday er lagt i hænderne på Elias Bendix.
Til daglig spiller han med et storswingende syvmandsband - fed soul der swinger derudaf.

Soulful Tuesday i september er udliciteret til funky Elias Bendix!

Han har spillet med brassorkestre i New Orleans, deltaget i hippiefester i den mexicanske jungle, optrådt for 20.000 mennesker i Botanisk Have og jammet med Prince. Og så spiller hans opvækst i Frankrig og Italien også en rolle. For Elias Bendix mener det helt bogstaveligt, når han siger MusicUnity. Med ekvilibristisk guitarspil, funky grooves og drømmende melodier er hans mål at skabe sange, som fører lytteren bort til en fælles følelse af vi godt kan gøre verden bedre med musik ved at stå sammen trods vores forskelligheder. Derfor optræder Elias både med unge og gamle musiker og inviterer venner, bekendte og dig til at blive en del af skaberprocessen på Soulful Tuesday.

Har du læst indtil nu, kan vi afsløre den første special guest.

Han er muligvis den første og ældste soulsanger der kom til Danmark, dengang med Soul Service.
Leroy Collins har udgivet 4 CD'er, sunget med 4 tops, spillet for George Mc Cray, The Platters og George Baker, Han har også været med i adskillige Tv Shows som X-factor og Britain's got Talent... ja, manden er 71 år gammel så han ved hvad SOUL er. Det kan kun opleves.

Kirsten Louise er aftenens kvindelige solist. Med rødder i jazz har hun videreudviklet sig inden for pop og R'nB. Hun udgav sin første single i starten af året og for at det ikke skal være løgn arbejder hun nu på sin første country-EP. Denne aften vil hun blandt andet synge numre som er blevet til i samarbejde med Elias Bendix.

Elias Bendix har i år udgivet sin debutsingle Too Late To Regret.

Elias Bendix musik bevæger sig imellem forskellige genrer – Too Late to Regret kan nok bedst betegnes som et Retro-pop nummer, som bygger bro mellem moderne pop og funky pop, som det kunne lyde i 70’erne.
En signatur er også de store hornarrangementer, som blander sig med guitarharmonier og giver en fornemmelse af at svæve med musikken.
Jeg er optaget af at musik skal udtrykke ærlige følelser og give nye perspektiver gennem finpoleret harmoni, stærke rytmer og popmelodier.


Besætning

Elias Bendix - vocal/guitar Leroy Collins - vocal Kirsten Louise - vocal Anne Geertsen - keys Fredrik Hjulmand - bas Jens Stoklund - trommer Jonas Due - trompet Fredrik Moth - sax Morten Carlsen - sax