Forrige dag Fredag 14/09 Næste dag

The Pocket Players

The Pocket Players

Kl. 22.00 / entré 80,-

The Pocket Players omdrejningspunkt, og hjørnesten, er sangeren og guitaristen Ole Bech, der med en sjælden set energi og indlevelse leverer "The Blues" hver gang. Meget råt, ærligt og smukt. Udover Bech består The Pocket Players af Palle Hjorth på orgel, Søren Poulsen på trommer og Henrik Poulsen på bas.

The Pocket Players opstod fordi de 4 musikere, som kender hinanden gennem det danske bluesmiljø, alle ønsker at spille blues som det er bedst, nemlig traditional Blues uden de sædvanlige regler. Dermed får leg og personlig musikalitet en central rolle, både på indspilning og til koncerter.

The Pocket Players har fået mange fine ord med på vejen, bl.a. disse:

“The Pocket Players er et orkester, der spiller en aldeles uforfalsket form for blues. Ikke det, man kunne kalde melankolsk hænge-hoved-blues, men saftig, mandhaftig, rå, brutal og svedig powerblues” - Anmeldelse af “Throw Your Dog A Bone” - GAFFA

“The Pocket Players har en forrygende energi og smittende humor og fik virkelig deres musik langt ud over scenekanten” - Live anmeldelse - BLUESNEWS.DK

Måske undrer du dig over bandnavnet "THE POCKET PLAYERS"! Men nej, tankerne skal ikke ledes hen på lommebillard eller andre lumre fortolkninger. Det at være en "pocket player" eller "playing in the pocket", er et udtryk som stammer fra bluesmiljøet i sydstaterne. En pocket player har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er "in the pocket", betyder det at alle ånder sammen og spiller solid musik, bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det “THE POCKET PLAYERS” gør.

Siden The Pocket Players blev dannet i 2013 har de udgivet 2 cd’er (Acid Blue Horizon 2013 og Throw Your Dog A Bone 2016), spillet adskillige koncerter over hele landet, har også været på en enkelt tur i Tyskland og fik en DMA nominering til Årets Danske Bluesudgivelse for albummet “Throw Your Dog A Bone”.

Besætning

Ole Bech (guitar/vokal), Palle Hjort(orgel), Søren Poulsen(trommer) og Henrik Poulsen(bas)