Forrige dag Søndag 19/08 Næste dag

Krølle Erik, John Chipman (USA) og Morten Wittrock

Krølle Erik, John Chipman (USA) og Morten Wittrock

Kl. 21.30 / fri entré

John Chipman er en af Austins absolut bedste trommeslagere - Ved Austin Music Awards 2017 vandt han prisen som Best Drums/percussion. Der er altså tale om en trommeslager der virkelig kan sit kram. Ligger lige hvor ha skal - skubber elller trækker så musikken får lige det der ekstra swing.
Hanvar også på besøg i 2017 - og det var en sand fornøjelse.
Krølle Erik og Morten Wittrock startede deres samarbejde i 1992, og havde en periode på ca. 5 år hvor de sammen turnerede en del, i både Danmark, Sverige og Holland. I 1997 medvirkede de som duo, på en liveoptagelse i den lille by Unnaryd i Småland. Denne CD fik navnet Halebopp Inn, efter kometen Hale Bopp, der var på himlen i de dage mens optagelserne stod på.
En studieoptagelse af det legendariske bluesnummer Rock Island Line, findes på en CD fra Limhamm-Brønshøj Bluesfestival. Besætningen her er Morten Wittrock, Krølle Erik og Finn Clausen på trommer.
Morten Wittrock akkompagnerer i dag en stribe af kendte solister så som, Jes Holtsø, Tamra Rosanes og Ray Weaver. Morten er desuden en meget brugt producer og sangskriver i Danmark og USA.
Krølle Erik har en fortid som sanger og guitarrist i bands som, Delta Blues Band, Krølle Erik´s Blues Band og Christianshavns Blues Band.
Tilsammen har de et meget bredt repertoire af, blues, ragtime, country og rockabilly og sammen med John Chipman på trommer - bliver det bare endnu federe.

Besætning

Morten Wittrock (piano/vokal Krølle Erik (guitar/vokal) John Chipman (usa) (d)