Forrige dag Onsdag 18/07 Næste dag

Favorite Hippies (S)

Favorite Hippies (S)

Kl. 21.30 / fri entré

Favorite Hippies er en af Sveriges mest kendte Rootsguitaristers hjertebarn.
Örjan Mäki stammer fra det nordlige Sverige, han har et stærkt ry i hele Nord Skandinavien som guitarist i det nu legendariske Willy Clay Band og han har sideløbende spillet tournéer med Will Kimbrough, Chip Taylor og Doug Seegers.
I 2010 udgav Favorite Hippies deres første plade "Sidekick Stories" (Rootsy Records). Da Örjan Mäki I 2013 flyttede fra Nordsverige til en forstad lige udenfor Stockholm, var en ændring af line-up i bandet uundgåelig .
Et omgrupperet Favorite Hippies indspillede andet album "Love is Hard" i 2015, som blev udgivet i begyndelsen af 2016 på Örjans egen label Örjan Mäki Music.
Favorite Hippies musik har tydelige spor af amerikansk 70’er rock og Americana. Selvom det ikke er banebrydende (og det skal det heller ikke altid være), giver den guitarstyrede musik et solidt fundament til Örjans tekster; Nogle sange er underholdende fortællinger om livet i nord, andre handler ofte om glæder og problemer i menneskelige relationer. I sidste ende vil Favorit Hippies musik måske ikke vende din verden på hovedet, men det vil helt sikkert få dig til at føle dig godt til pas. Og hvis du får chancen for at fange dem live på et stadion; Bare gør det, du vil ikke fortryde det.

Besætning

Örjan Mäki: Lead vocals, lead guitar Johan Mäki: guitar, backing vocals Daniel Engström: Bass, backing vocals Zacharias Ahlvik: Drums

Website

www.favoritehippies.com/about/