Forrige dag Torsdag 10/05 Næste dag

Boys From Heaven

Boys From Heaven

Kl. 19.00 / entré 40,-

Blandingsforhold: Én del fløde til fire dele 80'er epicness.
Så har du essensen af Boys From Heaven. Et originalt københavnsk 7-mands rock band.

Med elementer som svedig saxofon, catchy klaverriffs, brede vokalharmonier og heltagtig guitarsoli skiller musikken sig ud som noget unikt, men samtidig mindes det en tid hvor musik var mere ambitiøst, mere varieret og vigtigst af alt, SJOVERE!
Her er selvfølgelig tale om de fede 80'ere; det var synthesizerens primetime, og popelementer i rockmusik kunne rent faktisk være en fed ting.
Hvem siger at sange i dur ikke kan have sjælfulde shredsoli? Ikke os, det er helt sikkert!

Bandet drager inspiration fra grupper som Toto og Journey, men elementer fra den ældre "rockskole", med bands som The Who, er også at finde i musikken.

Boys From Heaven tog i sensommeren 2017 en lille pause fra at spille koncerter, for at indspille EP'en No Way! But Anyway, der blev udgivet i oktober til strålende ros fra anmelderne. Bl.a. er følgende blevet sagt om udgivelsen:

"[...] [No Way! But Anyway er] nok den stærkeste og mest gennemarbejdede danske debutudgivelse, jeg har lagt ører til i år." 4 ud af 5 stjerner
- Bands of Tomorrow (DK)

"[No Way! But Anyway] er virkelig smooth rock 'n' roll som selv Huey Lewis ville synes om[...]" (oversat) 4 ud af 5 stjerner
- Rockfarbror.se (SE)

"Det er længe siden jeg har lagt ører til så gennemført, gennemarbejdet, velproduceret og velskrevet debutudgivelse fra et dansk band." 4 ud af 6 stjerner - GFR (DK)

Blues Jam med Alain Apaloo, Marco og Laust

Blues Jam med Alain Apaloo, Marco og Laust

Kl. 22.00

Traditionsrig Torsdags-blues jam med guitartroldmanden fra Togo, Alain Apaloo, stærkt båret, hjulpet, styret, swinget og dirigeret af the Jamboys - Marco og Laust
Kig ind med dit instrument og giv et nummer - og/eller ta en lytter.
Det er jam og man må gerne deltage.