Forrige dag Onsdag 04/04 Næste dag

Krølle Erik, John Chipman (USA) og Morten Wittrock

Krølle Erik, John Chipman (USA) og Morten Wittrock

Kl. 21.30 / fri entré

Idag indleder vi John Chipman week.
John Chipman er i københavn fra dn 4.4 til den 13.4 så kom op af starthullerne og hør den fede tromeslager sammen med en masse forskellige gode musikere.
John Chipman er en af Austins absolut bedste trommeslagere - Ved Austin Music Awards 2017 vandt han prisen som Best Drums/percussion. Der er altså tale om en trommeslager der virkelig kan sit kram. Ligger lige hvor ha skal - skubber elller trækker så musikken får lige det der ekstra swing.
Hanvar også på besøg i 2017 - og det var en sand fornøjelse.
Krølle Erik og Morten Wittrock startede deres samarbejde i 1992, og havde en periode på ca. 5 år hvor de sammen turnerede en del, i både Danmark, Sverige og Holland. I 1997 medvirkede de som duo, på en liveoptagelse i den lille by Unnaryd i Småland. Denne CD fik navnet Halebopp Inn, efter kometen Hale Bopp, der var på himlen i de dage mens optagelserne stod på.
En studieoptagelse af det legendariske bluesnummer Rock Island Line, findes på en CD fra Limhamm-Brønshøj Bluesfestival. Besætningen her er Morten Wittrock, Krølle Erik og Finn Clausen på trommer.
Morten Wittrock akkompagnerer i dag en stribe af kendte solister så som, Jes Holtsø, Tamra Rosanes og Ray Weaver. Morten er desuden en meget brugt producer og sangskriver i Danmark og USA.
Krølle Erik har en fortid som sanger og guitarrist i bands som, Delta Blues Band, Krølle Erik´s Blues Band og Christianshavns Blues Band.
Tilsammen har de et meget bredt repertoire af, blues, ragtime, country og rockabilly og sammen med John Chipman på trommer - bliver det bare endnu federe.

Besætning

Morten Wittrock (piano/vokal Krølle Erik (guitar/vokal) John Chipman (usa) (d)