Forrige dag Tirsdag 30/01 Næste dag

Wickmann OneMan Band

Wickmann OneMan Band

Kl. 21.30 / fri entré

Groovy funk, der byder op til dans, er ikke længere et savn fra gamle dage.
Med forførende blå toner skiller han sig ud fra den mondæne musik.
Foran et stort publikum åbnede Wickmann Ringsted festivalen 2012 med et brag. Derfra er der arbejdet intenst med nyt materiale, der skal føre den groovy electro-blues videre ud på de danske scener.
Wickmann går ikke på kompromis når det gælder groovy blues med atmosfæriske elementer af funk. Besætningen er enkel, betagende og charmerende.
En mundharmonika, saxofon human beatbox og en loopstation, er alt det kræver for at krydre stemningen med dansevenlige blå toner.
Danny Wickmann har gennem mange år spillet på mange af de danske bluesscener rundt i landet, og er også kendt fra Dirty Chin blues band, Rosewood blues, Øernes blues band, The Hoodoos, men han er også set sammen med Walther og de andre Bonderøve og ved et par gæstevisit i Sorte Fugle.
Der er lagt op til et blåtonet onemanshow - med hvad dertil hører af overraskelser. - Wickman OneMan Band

Late Night Blues med Claus Toft

Late Night Blues med Claus Toft

Kl. 01.00 / fri entré

Mojo præsenter vanen tro Late Night Blues efter aftenens hovednavn tirsdag og onsdag.
Denne nat er det Claus Toft

En institution gennem mange år - Claus har været guitarist og frontmand i et hav af orkestre - idag er han sin egen herre. Med dobroen og delay-pedalen leverer han et sjædent bluesshow.

Late Night Blues med Flemming Christensen

Late Night Blues med Flemming Christensen

Kl. 01.00 / fri entré

Mojo præsenter vanen tro Late Night Blues efter aftenens hovednavn tirsdag og onsdag.
Denne nat er det Flemming Christensen

Flemming Christensen, som gæster Mojo´s Late Night, står normalt i front for hans eget band The Flaming Crew, men denne aften er han uden Crewet og spiller egne og andres bluesrocknumre og numre fra debut-EPén Playground fra 2016. Der er nyt album på vej, så måske får vi lov til at høre nogle af de nye numre.