Forrige dag Onsdag 24/01 Næste dag

Krølle Eriks Blues Band feat. Claus Bøhling
Røgfri Koncert

Krølle Eriks Blues Band feat. Claus Bøhling 
Røgfri Koncert

Kl. 21.30 / fri entré

Krølle Eriks Blues Band startede tilbage i 1980 i miljøet omkring Huset i Magstræde og især Jazzklub Vognporten, men musikerne på scenen denne aften har en historie sammen, der går endnu længere tilbage.

Krølle Erik (vokal og akustisk guitar) og Claus Bøhling (guitar) begyndte at spille sammen allerede som 10-årige. Siden har de optrådt hver for sig i utallige bands, men deres musikalske veje krydser ofte hinanden. Bøhling vil mange forbinde med bands som Secret Oyster, Masala Dosa, Elektrum og Hurdy Gurdy (bandet, der fik Donovan til at skrive Hurdy Gurdy Man). Begge var at finde med nummeret "Energi-Junkie" på den legendariske "Atomkraft? Nej Tak"-vinyl, der udkom i 1976 og rummede bidrag af nogle af tidens største navne (Gnags, Jomfu Ane, Bifrost, Shit & Chanel, Gasolin mfl.).

I rytmesektionen finder man Mik Schack, der har spillet sammen med Krølle Erik siden '71. Ved siden af sit virke som forfatter, tegner, billedkunstner og journalist (herunder med Mik Schacks hjemmeservice), er Mik nemlig yderst habil på vaskebræt, og slår blandt andet sine musikalske folder i Peruna Jazzmen, ligesom han har gæstet Pilegården adskillige gange sammen med Billy Cross og Flemming Ostermann.

Sidst men ikke mindst tæller aftenens besætning også Ivan Tønder, som perfekt runder bandet af med både markant og melodisk bas-spil.
Ivan er i øvrigt kendt for at have fået 280.000 hits på YouTube for at spille Daft Punk på blokfløjte.

Besætning

Krølle Erik (gui/voc) Claus Bøhling (g) Ivan Tønder (bas) Mick Schack (vaskebrædt)