Forrige dag Torsdag 29/06 Næste dag

Gary Lucas (USA)
And the Danish Team

Gary Lucas (USA)
And the Danish Team

Kl. 19.00 / entré 50,-

Kl. 19.00 spiller Gary Lucas klassikere fra den tidlige rock og blues sammen med et hold af erfarne musikere fra Københavh. Her vil den berømte guitarist optræde på lidt mere slap line end sædvanligt og byde på gamle klassikere fra rocken og bluesens imponerende bagkatalog.

Gary Lucas er måske mest kendt for sit samarbejde med Jeff Buckley på bla. albummet Grace. Men han har også være medlem af Capatain Beefheart, hvis første album "Safe as Milk" har 50 års jubilæum i år. Derudover har han samarbejdet med Lou Reed, Nick Cave, Leonard Bernstein, Chris Cornell og en myriade af andre notabiliteter. Han er grounded i blues og psykedelisk men har i sin diversitet lavet utallige avantgarde projekter og soundtracks til gamle obskure stumfilm. Alle disse bedrifter har givet ham bred anerkendelse og priser i musikkens verden. Det er et ægte verdensnavn der kigger forbi Mojo denne sommeraften.

Kl 22 er der den traditionelle torsdags jam med The Ace of Blues.

Besætning

Gary Lucas (gui/voc) Joachim Svensmark, (gui/voc) Mads Thorsen, (bas/voc) Simon Ørregaard, (d/voc) + special Guests

Blues Jam
Med Ace of Blues

Blues Jam
Med Ace of Blues

Kl. 22.00 / fri entré

Efter Gary Lucas tager Ace Of blues over til traditionsrig jam

The Ace of Blues er et alsidigt bluesband, hvor de erfarne medlemmer konstant søger at tage booggien til nye uanede højder, og give publikum en medrivende oplevelse.

Dette er ikke mindst tilfældet når de med sikker hånd styrer Mojos traditionsrige torsdagsjam. Bandets filosofi er enkel: en jamaften er en hyldest til musikken og dem der spiller den – og alle er velkomne!

Hvad enten det garvede orkester smækker trumf på med en opdatering af Chicago-bluesen eller har nogle esser i ærmet med den hårde Delta-stil, så er én ting sikkert:

The Ace of Blues tager stikket hjem!

Besætning

Simon Ørregaard: vo/tr, Thomas Lago: guitar, Thomas von Magius: bas,Thomas Melau: vo/harp Marvin Radford (piano/voc)